Hertz Gold Plus Rewards - Five Star

HERTZ GOLD PLUS REWARDS - FIVE STAR

Hertz Gold Plus Rewards -jäsenet, jotka vuokraavat yli 12 kertaa kalenterivuoden aikana.


Five Star -jäsenenä voit nauttia erikoiseduista:

• Lisäkuljettaja veloituksetta osallistuvissa toimipisteissä Euroopassa, mikäli matkustaa jäsenen kanssa
• Ilmainen autoluokan korotus osallistuvissa toimipisteissä (saatavuuden mukaan)
25 %:n bonus Hertz Gold Plus Rewards pisteistä kaikista Hertz vuokrauksista
Sähköinen uutiskirje, josta kuulet erikoistarjouksista, saat kutsuja eksklusiivisiin tapahtumiin ja pääset osallistumaan kilpailuihin, joissa voit voittaa upeita palkintoja
• Lisäksi hyödyt kaikista aikaa säästävistä Gold Plus Rewards -palveluista


Five Star ehdot:

Jäsenyyskriteerit
Five Star -jäsenyys edellyttää 12-19 vuokrausta vuosittain tai $ 2,400 - $ 3,999 ostoja. Jäsentasot tarkistetaan kalenterivuosittain. Yksittäisten jäsenten tasokorotukset tarkistetaan päivittäin 24 tunnin kuluessa, siitä kun jäsenten vaadittava vuokramäärä saavutetaan. Jäsenet saavat pitää tasonsa seuraavan vuoden loppuun asti. Esimerkiksi: jäsenet, jotka saavuttavat tasonsa kesäkuussa 2018, saavat pitää sen vuoden 2019 loppuun saakka.
Vuoden aikana kertyneet vuokrausmäärät voi tarkistaa osoitteessa
www.hertz.fi valitsemalla "Minun tilini" ja sen jälkeen "Rewards-tilitapahtumat".


Autoluokan korotukset
Autoluokan korotus on sidottu autojen saatavuuteen käyttöönottohetkellä. Yhden autoluokan korotus on saatavilla osallistuvissa Hertz-toimipisteissä USA:ssa, Kanadassa, Namibiassa ja Etelä-Afrikassa sekä osallistuvissa lentokenttätoimipisteissä Euroopassa (Bryssel, Berliini, Düsseldorf, Frankfurt, Hampuri, München, Stuttgart, Helsinki, Oulu, Rovaniemi, Turku, Pariisi (Orly ja Charles de Gaulle), Marseille, Nizza, Toulouse, Lyon, Bordeaux, Ateena, Lontoo (Heathrow ja Gatwick), Manchester, Edinburgh, Birmingham, Dublin, Milano (Linate ja Malpensa), Rooma (Fiumicino), Amsterdam, Wien, Lissabon, Madrid, Barcelona, Tukholma, Göteborg, Geneve ja Zürich) 48 tunnin ennakkovarauksella. Enimmäiskorotus on Full-Size kokoluokan autoon, kun on varattu vähintään Compact-kokoluokkaa. Compact-kokoluokan 4-ovisen mallin autovaraus korotetaan enimmillään Full-Size kokoluokan 4-oviseen autoon. Autoluokan korotus on vain seuraavaan autoluokkaan. Autoluokan korotukset eivät koske erikoiskalustoa, kuten esimerkiksi minibusseja, maastoautoja tai Hertz Collections -autoja. Autoluokan korotuksia emme myönnä vuokrauksiin, joiden pituus on yli 30 vrk.


Bonuspisteet
Five Star -jäsenten 25 % Hertz Gold Plus Rewards -bonuspisteet lasketaan automaattisesti. Pisteet siirretään tilille, mikäli Gold Plus Rewards -jäsennumero on mainittuna vuokrauksessa ja Gold Plus Rewards -pisteiden keräys on aktivoitu profiilissa varauksen-, vuokrauksen tai palautuksen aikana. Gold Plus Rewards -pisteitä kerätessä saman vuokrauksen yhteydessä ei voi kerryttää muiden kanta-asiakasohjelmien pisteitä. Bonuspisteitä myönnetään ainoastaan Hertz Gold Plus Rewards -pisteistä, ei muiden kanta-asiakasohjelmien pisteistä. Bonus on yhdistettävissä yhden tarjouksen, edun tai alennuksen kanssa.
Kerätäksesi Gold Plus Rewards -pisteitä kaikista pisteisiin oikeuttavista vuokrauksista, kirjaudu, klikkaa ylhäältä navigointipalkista ”Minun tilini” ja sitten klikkaa ”Muokkaa” linkkiä Jäsentiedot kohdasta ja ruksaa laatikko kohdasta ”Hertz Gold Plus Rewards”.
Vahvistaaksesi Hertz Gold Plus Rewards -pistesaldosi, kirjaudu sisään hertz.fi sivulla ja klikkaa ”Minun tilini”, jonka löydät oikealta ylhäältä navigointipalkista.

Katso ohjelman ehdot, osallistujamaat sekä kaikki Gold Plus Rewards - ohjelman säännöt.


Vuokrapäiväpalkinnot
Standard Rewards -palkinnoissa on rajoituksia, jotka saattavat poiketa muiden Hertz-ohjelmien rajoituksista. AnyDay Rewards -palkinnoissa ei ole rajoituksia, mutta niistä veloitetaan enemmän pisteitä.
Pisteet eivät vanhene niin kauan kuin jäsenellä on aktiivista toimintaa Hertz Gold Plus Rewards -ohjelmassa viimeisten 18 kuukauden aikana. Aktiivisuus tarkoittaa Gold Plus Rewards -pisteiden keräämistä tai käyttöä. Sinun tulee olla Hertz Gold Plus Rewards -jäsen voidaksesi osallistua Gold Plus Rewards -pisteohjelmaan. Ohjelmassa on rajoituksia asuinmaahan liittyen.
Kaikki Hertz Gold Plus Rewards Points -ehdot ovat voimassa.


Sähköpostitarjoukset
Markkinointitarjouksia- ja materiaaleja, kuten vuokrauskuponkeja lähetetään vain jäsenille, jotka ovat antaneet Hertzille sähköpostimarkkinointiluvan. Noudata seuraavia ohjeita, kun muokkaat tilitietojasi hertz.fi sivulla:
• Muokkaa "Jäsenyystiedot" osiossa "Minun profiilini"
• Kohdassa ”Yksityisyysvalinnat/tietojen luovutus”, valitse “kyllä” sähköposti
• Klikkaa sitten "päivitä" -painiketta tallentaaksesi muutokset

Yleistä
Kaikki Hertz Gold Plus Rewards -jäsenyys ja vuokrausehdot ovat voimassa, mukaan lukien oikeus muuttaa, rajoittaa tai muokata Five Star -ohjelmaa tai osia ohjelmasta milloin tahansa. Five Star -jäsenyys ja kelpoisuus riippuu jäsenen asuinmaasta. Hertz voi lopettaa ohjelman ilmoittamalla jäsenille kuusi kuukautta etukäteen.