< Back
Yhteistyökumppanitarjoukset

HERTZ JA AVUSTAJAKOIRATOIMINTA PAISKASIVAT TASSUA

Hertz ja Invalidiliiton avustajakoiratoiminta paiskasivat tassua yhteistyön merkiksi. Seuraavan kahden vuoden ajan Hertz toimii avustajakoirien yrityskummina tukien koirien hankintaa taloudellisesti. Samalla Hertz ja Invalidiliitto tekevät yhteistyötä sen eteen, että avustajakoira-asiaa saadaan entistä paremmin esille ja sitä kautta nämä tärkeät arjen superapulaiset ihmisille tutuiksi.

Haluamme tukea avustajakoiratoimintaa, koska se on konkreettinen ja aidosti lähellä joka päiväistä elämää. Koemme suurta iloa siitä, että saamme olla ihmisille avuksi. Yksi Hertzin arvoista on ihmisten liikkumisen tekeminen helpommaksi. Lisäksi haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kokea elämän hyviä hetkiä. Vammaiselle henkilölle avustajakoira merkitsee juuri näitä asioita.

Avustajakoiria tarvitaan lisää

Avustajakoirat eivät ole valtion tuen piirissä. Kaikki tuki, jota koirien kouluttamiseen tarvitaan tulee yksityisiltä ja yrityksiltä lahjoituksina. Haluamme omalta osaltamme tuoda kortemme kekoon ja samalla lisätä tuen tarpeellisuuden tietoisuutta. Olisimme enemmän kuin tyytyväisiä, jos saisimme tähän mukaan myös muita yrityksiä.

”Omaa avustajakoiraa jonottaa tällä hetkellä yli 60 ihmistä ja pahimmillaan koiraa on joutunut odottamaan jopa kahdeksan vuotta. Yhteistyö Hertzin kanssa tuo paitsi taloudellista apua toiminnalle, myös tekee avustajakoiria tunnetuksi suurelle yleisölle, mikä toivottavasti tuo asialle jatkossa lisää tukijoita”, Invalidiliiton keräyspäällikkö Petri Äikiä iloitsee.

Palveluskoirana avustajakoiralla on oikeus tulla moniin sellaisiin paikkoihin, joihin koirilla ei normaalisti ole pääsyä. Hertzin vuokra-autoihin avustajakoirat ja monet muutkin karvaiset lemmikit ovat tervetulleita, kunhan asiasta sovitaan etukäteen.

www.elamayllattaa.fi/avustajakoirat


Seuraa avustajakoira toimintaa somessa: