< Back
Tarjoukset

Vuokra-auton kyydissä kohti uusia reittejä

 


Kesämökki, vaellusreitti tai vieras tie, jonka määränpään olet aina halunnut selvittää. Minne haluatkaan mennä kesälomalla tai muuten vaan, vuokra-autolla kuljet matkasi mukavasti.

Suomessa on niin paljon nähtävää. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia kesästä kuin lomailla Suomessa. Kesälomaa voikin viettää autoillen vaikka koko perheen kanssa, samalla löytäen uusia mielenkiintoisia paikkoja. Laajasta autokalustostamme löydät sopivankokoisen auton joka matkalle.

Hertz tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kuunnella BookBeat-äänikirjoja kuukauden ilmaiseksi. Kysy lisää autoa noutaessasi ja nauti matkasta hyvän äänikirjan kanssa.
 

Matkan varrella on myös hyvä pitää taukoja. Interaktiivisella reittisuunnittelijalla voitkin löytää kivoja pysähdyspaikkoja ennen määränpäätä.
 

Oletko jo Hertz Gold Plus Rewards -jäsen? Liittymällä kanta-asiakkaaksi pääset hyödyntämään upeita etuja ja tarjouksia. Gold Plus Rewards -jäsenenä saat mm. lisäkuljettajan veloituksetta vuokraukseesi, pääset ohittamaan jonot ja saat myös 25 % alennusta lastenistuimista.

Tutustu ohjelmaan ja liity ilmaiseksi


Hertzin matkassa -blogi
"Hertzin matkassa" on kumppanisi tuleville seikkailuillesi. Tarjoamme tietoa mm.
kiinnostavista matkakohteista ja tapahtumista sekä hyödyllisiä vinkkejä vuokra-autoiluun liittyen.

Tutustu blogiin

Varaukset tämän sivun kautta tai soittamalla
Hertz Varauspalveluun puh. 0200 11 22 33
ma-pe 8:00 - 17:00 (0,99 €/min+pvm/mpm)

Vuokrausehdot

  • Normaalit Hertz vuokrausehdot voimassa