< Back
Yhteistyökumppanitarjoukset

Erikoistarjous Golfliiton jäsenille

Vuokra-autot jopa -15 %

 

Golfliiton yhteistyökumppanina tarjoamme sinulle jopa 15 % alennusta lyhytaikaisesta 1-29 vuorokauden autonvuokrauksesta Suomessa ja maailmalla. Vuokra-autolla liikut lisäksi turvallisesti ja oman aikataulusi mukaan.

Käytä varatessa alennustunnistetta (CDP) 883318.


Mikäli tarvitset autoa väliaikaisesti pidemmäksi aikaa, niin tutustu helppoon ja huolettomaan Hertz MiniLeasingiin. Sen minimivuokra-aika on vain 30 vuorokautta.

Tutustu MiniLeasingiin ja katso autot ja hinnat täältä

 

Hertz Gold Plus Rewards -ohjelma

Oletko kuullut palkitusta Hertz Gold Plus Rewards -ohjelmastamme? Liittymällä jäseneksi pääset mm. ohittamaan jonot auton noudon ja palautuksen yhteydessä, saat lisäkuljettajan vuokraukseesi veloituksetta (puoliso tai kumppani) ja alennusta myös lastenistuimesta. Kanta-asiakkaamme nauttivat vain jäsenille tarkoitetuista palveluista ja eduista.

Ohita jonot
Noudat autonavaimen nopeasti jäsenille tarkoitetulta palvelutiskiltä yli 4000 toimipisteestä maailmanlaajuisesti. Sen lisäksi pääset kävelemään suoraan autoosi yli 50:llä maailman vilkkaimmalla lentokentällä.

Olet turvattu
Hintamme sisältää kolari- ja varkausturvan (Collision Damage Waiver ja Theft Protection), joten muistathan hyväksyä nämä vaihtoehdot profiilia tehdessäsi.

Löydä autosi nopeasti
Saat tietää jo ennen auton noutoa, millä autolla ajat. Tätä kutsumme Carfirmation®-palveluksi
 

Hertz Gold Plus Rewards -pisteohjelma
Ilmaisessa kanta-asiakasohjelmassamme voit kerätä pisteitä ja käyttää niitä autonvuokraukseen.
Lunasta palkintoja päivä-, viikko-, tai viikonloppuvuokrauksiin.

Liittyessäsi ohjelmaan sinulle muodostuu automaattisesti kanta-asiakasnumero. Jatkossa profiilisi on digitaalinen vuokrasopimuksesi ja jotta pääset nauttimaan näistä eduista ja palveluista, muistathan aina käyttää Hertz Gold Plus Rewards -jäsennumeroasi varausta tehdessäsi.

Tutustu ohjelmaan ja liity tästä!

Tee varauksesi tämän sivun kautta tai soita
Hertz Varauspalveluun puh. 0200 11 22 33
ma - pe 8.00 - 17.00 (0,99 €/min+pvm/mpm)

Vuokrausehdot:


Normaalit Hertz vuokrausehdot ovat voimassa.