< Back
Tarjoukset

Kesäloman viettoon Hertzin kyydissä

Löydä sopiva auto joka matkalle

Kesä on otollinen aika nauttia pitkistä ja lämpimistä päivistä ulkona. Lähditpä sitten piipahtamaan lähikaupungissa tai pidemmälle roadtripille ympäri Suomen, Hertz-autolla pääset mutkattomasti perille asti.

Vuokraamalla auton teet kesälomamatkastasi seikkailun, jonka reittivalinnoilla ei ole rajoja. Interaktiivisella reittisuunnittelijalla voit löytää kivoja pysähdyspaikkoja, ennen määränpäähän saapumista.

Liity Gold Plus Rewards -jäseneksi. Jäsenenä nautit vain kanta-asiakkaille tarkoitetuissta palveluista ja eduista, ohitat jonot, saat lisäkuljettajan veloituksetta vuokraukseesi (puoliso) ja
25 % alennusta lasten turvaistuimista.

Hertz tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kuunnella BookBeat-äänikirjoja kuukauden ilmaiseksi. Kysy lisää autoa noutaessasi ja nauti matkasta hyvän äänikirjan kanssa.
 

Vuokraamalla teet hyvää

Lahjoitamme jokaisesta Suomessa Hertz Autovuokraamossa toteutuneesta lastenistuimen tai koroketyynyn vuokrauksesta yhden (1) euron MLL:n työlle. Lahjoitukset menevät lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen. Lastenistuimet vuokrataan autonvuokrauksen yhteydessä.


Jos kesän matkakohteet ovat vielä mietinnän alla, niin ideoita ja vinkkejä löydät Hertzin matkassa -blogistamme.

 

Seuraa meitä myös somessa:

Facebook

Instagram

Tee varauksesi tämän sivun kautta tai soita
Hertz Varauspalveluun puh. 0200 11 22 33
ma - pe 8.00 - 17.00 (0,99 €/min+pvm/mpm)

Vuokrausehdot:

  • Normaalit Hertz vuokrausehdot ovat voimassa.
  • BookBeat-etu on voimassa Suomessa.