< Back
Tarjoukset

Koe syksyn väriloisto

Herzin matkassa syysloman viettoon

Luonto puhkeaa värien kirjoon ja ihanat retkeilyreitit odottavat kulkijoitaan. Pakkaa mukaan neulepaitasi ja aja läpi ruskan värittämän maiseman. Syksy on täällä! Koe sen väriloisto luonnon helmassa tai vietä syyslomaasi pääkaupunkiseudun vilskeessä. Oli valintasi mikä tahansa - meiltä löydät sopivan auton joka matkalle.

Kaunis ruska on monien suosikkiasia syksyssä. Hertzin matkassa blogista löydät vinkkejä syksyiselle vaellusretkelle ja kaupungissa viihtyvälle löytyy aktiviteettejä aina karnevaalista rentouttavaan kylpyläviikonloppuun.

Interaktiivisella reittisuunnittelijalla voit löytää kivoja pysähdyspaikkoja, ennen määränpäähän saapumista.
 

Vuokraamalla teet hyvää

Lahjoitamme jokaisesta Suomessa Hertz Autovuokraamossa toteutuneesta lastenistuimen tai koroketyynyn vuokrauksesta yhden (1) euron MLL:n työlle. Lahjoitukset menevät lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen. Lastenistuimet vuokrataan autonvuokrauksen yhteydessä.

 

Liity Gold Plus Rewards -jäseneksi ilmaiseksi ja pääset hyödyntämään upeita etuja. Ohitat jonot, saat lisäkuljettajan veloituksetta vuokraukseesi ja myös 25 % alennusta lasten turvaistuimista.

  • Seuraa meitä myös Instagramissa: @hertzsuomi
  • Ja Facebookissa: Hertz (FI)

Vuokrausehdot:

  • Normaalit Hertz vuokrausehdot ovat voimassa