Hertz Gold Plus Rewards® FAQ's

Hertz Gold Plus Rewards -ohjelman usein kysytyt kysymykset. Napsauttamalla aihetta saat lisätietoja.


Liittyminen Hertz Gold Plus Rewards -ohjelmaan

AnyDay Reward / Standard Reward

Pisteiden käyttäminen

Pisteiden siirtäminen

Pisteiden kerryttäminen

Tilitiedot

Vanhenevat pisteet

Five Star

Pistesaldo ja edellytykset

President's Circle


Liittyminen Hertz Gold Plus Rewards -ohjelmaan

Onko Hertz Gold Plus Rewards® -ohjelman osallistumiseen alaikärajaa? 

Alaikäraja Hertz Gold Plus Rewards -ohjelmaan liittymiseen on 21 vuotta. Alle 25. vuotiailta perimme tietyissä maissa vuokrauksen yhteydessä nuoren kuljettajan lisämaksun.


Veloitetaanko Gold-palvelusta vuosimaksua? 

Ei. Emme peri maksua Hertz Gold Plus Rewards -jäsenyydestä.


Mitkä ovat Hertz Gold Plus Rewards® -ohjelman edut? 

 • Ei jäsenmaksua
 • Nopeat varaukset ja auton noudot sekä palautukset
 • Kerää Gold Plus Rewards -pisteitä, joita voit käyttää palkintovuokrauksiin maailmalla
 • 25 % alennusta lastenistuimista
 • Lisäkuljettaja veloituksetta (puoliso)
 • 5 % alennus Hertzin vähittäishinnoista


Pisteiden käyttäminen

Kuinka voin käyttää pisteitäni Free Rental Days -palkintoihin?

Nyt voit käyttää pisteitäsi palkintovuokrauksiin entistä nopeammin ja helpommin. Voit valita juuri sinulle sopivan palkinnon. Käyttääksesi pisteitä ja varataksesi auton, kirjaudu hertz.fi ja tee varauksesi. Muista valita laatikko, jossa lukee ” Käytä Hertz Gold Plus Reward -pisteitä”. Mikäli palkinto on saatavilla valintojesi mukaiseen varaukseen, näet vaihtoehdot ”Tarkista ja varaa” -sivulla. Katso tarvittaessa lisäohjeet.


Kuinka voin käyttää pisteitäni Reward Rental Days -palkintoihin?

 1. Kirjaudu osoitteessa hertz.fi
 2. Ylhäällä navigointipalkissa, klikkaa "Minun tilini" ja valitse "Käytä Gold-pisteitäni".
 3. Valitse kohde ja palkintotyyppi. Jatka painamalla "Vahvista".


Jääkö minulle jotain maksettavaa, kun lunastan pisteilläni Gold Plus Rewards® -palkintoja?

Kyllä. Kun käytät pisteitä vuokraukseen, pisteet kattavat ainoastaan perusvuokrahinnan. Olet vastuussa kaikista lisäkustannuksista, kuten esimerkiksi viranomaismaksuista, veroista, ajoneuvomaksuista, lentokentän palvelumaksuista, Fuel Purchase Option, polttoaineesta, lisäkilometreistä, vakuutuksista ja lisävarusteista/palveluista. Huomioithan, että nämä lisämaksut vaihtelevat eri tekijöistä riippuen ja voivat ylittää perusvuokrahinnan.


Missä voin kerätä ja käyttää pisteitä? 

Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä voi kerätä ja käyttää osallistuvissa toimipisteissä USA:ssa, Kanadassa, Puerto Ricossa, St. Thomas USVI (US Neitsysaarilla), Australiassa, Uudessa-seelannissa, Brasiliassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa, Italiassa, Espanjassa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Belgiassa, Luxemburgissa ja Alankomaissa.


Voinko siirtää Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä? 

Pisteitä voi siirtää puolisolle, mikäli hän on Gold-jäsen. Pisteitä voi siirtää puolisolle niin usein ja niin paljon kuin haluaa, kunhan pisteitä on jäsenen tilillä. Pisteiden siirtäminen tapahtuu Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Espanjassa soittamalla numeroon 087084488444; Saksassa soittamalla numeroon 01806 33 35 35; Italiassa soittamalla numeroon 199116611; Benelux-maissa soittamalla numeroon 02 726-4950; Suomessa soittamalla numeroon 020 555 2213 ja pyydä pisteiden siirtoa.


Palautetaanko pisteeni, jos perun varaukseni?

Mikäli olet tehnyt varauksen Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä käyttämällä ja sinun täytyy perua varaus, palautamme pisteet tilillesi mikäli peruutat varauksen viimeistään 24 tuntia ennen auton noutoa.


Pisteiden kerryttäminen

Miten voin kerätä Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä?

Sinun tulee olla Hertz Gold Plus Rewards -jäsen voidaksesi kerätä pisteitä. Vain jäsenet, joilla on osoite jossain seuraavista maista, voivat osallistua pisteohjelmaan:

Eurooppa

Belgia, Ranska, Saksa, Italia, Irlanti, Luxemburg, Alankomaat, Espanja (lukuun ottamatta Baleaareja ja Kanariansaaria), Sveitsi, Norja, Suomi, Tanska, Ruotsi ja Iso-Britannia

Pohjois-Amerikka & USA:n alueet

USA, Bermuda, Kanada, Meksiko, American Samoa, Guam, Northern Marianas, Puerto Rico, St. Croix, St. John, St. Thomas

Karibia

Anguilla, Aruba, Barbados, Bahamas, British Virgin Islands, Cayman Islands, Dominica, Dominican Republic, Grenada, Guadeloupe, Haiti, Jamaica, Martinique, Montserrat, Netherland Antilles, San Marino, St. Kitts & Nevis, St. Lucia, St. Vincent/Grenadines, Trinidad &Tobago, Turks & Caicos

Väli- ja Etelä-Amerikka

Argentiina, Bolivia, Brazilia, Belize, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Ecuador, Falkland Islands, French Guiana, Guatemala, Guyana, Honduras, Nicaragua, Panama, Peru, Paraguay, Suriname, El Salvador, Uruguay, Venezuela

Aasia ja tyynenmeren alue

Australia, Uusi-Seelanti, Palau, Kiina, Singapore, Etelä Korea ja Japani


Miten voin kerätä pisteitä kaikista vuokrauksistani?

Kerätäksesi Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä automaattisesti kaikista vuokrauksistasi, sinun tulee ensin päivittää jäsenprofiilisi.

 1. Kirjaudu osoitteessa hertz.fi
 2. Ylhäällä navigointipalkissa, klikkaa "Minun tilini" ja valitse "Minun profiilini"
 3. Klikkaa "Muokkaa" "Jäsenyystiedot"-kohdassa. Ruksaa "Kyllä, haluan ansaita Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä"-kohtaa ja klikkaa "Päivitä"

Mikäli teet varauksen puhelimitse, ole ystävällinen ja ilmoita, että haluat alkaa kerätä Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä.


Missä voin kerätä pisteitä?

Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä voi kerätä ja käyttää osallistuvissa toimipisteissä USA:ssa, Kanadassa, Puerto Ricossa, St. Thomas USVI (US Neitsysaarilla), Australiassa, Uudessa-seelannissa, Brasiliassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa, Italiassa, Espanjassa (lukuun ottamatta Baleaareja ja Kanariansaaria), Sveitsissä, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Belgiassa, Luxemburgissa ja Alaknomaissa.


Voinko kerätä lentoyhtiöiden kanta-asiakaspisteitä, kun vuokraan Hertz-auton?

Lentoyhtiöiden kanta-asiakaspisteiden kerääminen vaihtelee lentoyhtiöittäin. Mikäli Hertz on kyseisen lentoyhtiön kumppani, voi pisteitä kerätä tietyin rajoituksin. Ole ystävällinen ja tarkista ohjelmasi ehdot ja säännöt hertz.fi sivun alaosassa. Hertz Gold Plus Rewards® -ohjelma antaa sinun kerätä pisteitä tietyin rajoituksin sekä työ että vapaa-ajan vuokrauksista. Voit ansaita yhden Gold Plus Rewards -pisteen yhtä käyttämääsi dollaria kohden ja voit käyttää Awards-pisteitä miten haluat!


ZE1 koodi ei ollut mainittuna varauksessa. Voinko kuitenkin kerätä Gold Plus Rewards® -pisteitä vuokrauksesta?

Kyllä, mikäli haet Gold Plus Rewards -pisteitäsi takautuvasti kuuden kuukauden sisällä vuokrauksestasi. Huomaa, että sinun on täytynyt olla Hertz Gold Plus Rewards® -jäsen vuokrauksen aikana.

Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä haet kirjautumalla profiiliisi hertz.fi sivuilla. Klikkaa "Minun tilini" kohdasta oikeasta yläkulmasta. Sen jälkeen klikkaa "Käytä Gold-pisteitäni". Klikkaa "Jälkikirjauspyyntö" osiota ja täytä lomake.


Mistä saan tietää Hertz Gold Plus Rewards® -pistesaldoni?

Kirjaudu suvuillemme ja Gold Plus Rewards -pistesaldosi näkyy oikealla ylhäällä "Käytä Gold-pisteitäni" -linkin vieressä. Lisätietoja saat klikkaamalla "Käytä Gold -pisteitäni" ja seuraavalla sivulla klikkaa "Rewards-tilin tapahtumat".

Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä haet kirjautumalla profiiliisi hertz.fi sivuilla. Klikkaa "Minun tilini" kohdasta oikeasta yläkulmasta. Sen jälkeen klikkaa "Käytä Gold-pisteitäni". Klikkaa "Jälkikirjauspyyntö" osiota ja täytä lomake.


Voinko kerätä bonusta/lisäpisteitä menneistä vuokrauksista?

Kyllä, mikäli vuokrauksesi oikeuttaa pisteisiin. Vuokrauksessa tulee olla käytetty oikeaa kampanjanumeroa (PC) ja/tai alennustunnistetta (CDP) sekä vuokraus on toteutunut viimeisen kuuden kuukauden aikana. Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä haet kirjautumalla profiiliisi hertz.fi sivuilla. Klikkaa "Minun tilini" kohdasta oikeasta yläkulmasta. Sen jälkeen klikkaa "Käytä Gold-pisteitäni". Klikkaa " Jälkikirjauspyyntö" osiota ja täytä lomake. Puuttuvat pisteet myönnetään viimeiseltä kuudelta kuukaudelta.


Mistä tiedän, että olen saanut Hertz Gold Plus Rewards® -bonuspisteitä vuokrauksestani?

Tarkastaaksesi pistesaldosi kirjaudu hertz.fi -sivuillemme ja Gold Plus Rewards -pistesaldosi näkyy oikealla ylhäällä "Käytä Gold-pisteitäni" -linkin vieressä. Lisätietoja saat klikkaamalla "Käytä Gold -pisteitäni" ja seuraavalla sivulla klikkaa "Rewards-tilin tapahtumat".


Vanhenevat pisteet

Vanhenevatko Hertz Gold Plus Rewards® -pisteeni?

Pisteet eivät vanhene niin kauan kuin jäsen on ollut aktiivinen ohjelmassa viimeisen 18 kuukauden aikana. Aktiivisuudella tarkoitetaan, että Gold Plus Rewards -pisteitä on joko ansaittu tai lunastettu.


Pistesaldo ja edellytykset

Kuinka voin nähdä Hertz Gold Plus Rewards® -pistesaldoni?

Tarkastaaksesi pistesaldosi kirjaudu suvuillemme hertz.fi ja Gold Plus Rewards -pistesaldosi näkyy oikealla ylhäällä "Käytä Gold-pisteitäni" -linkin vieressä. Lisätietoja saat klikkaamalla "Käytä Gold -pisteitäni" ja seuraavalla sivulla klikkaa "Rewards-tilin tapahtumat".


Mitä jos minulta on jäänyt saamatta Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä?

Mikäli luulet, että sinulta on jäänyt saamatta pisteitä, voit lähettää pyynnön puuttuvista pisteistä kuuden kuukauden sisällä vuokrauksesta. Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä haet kirjautumalla profiiliisi hertz.fi sivuilla. Klikkaa "Minun tilini" kohdasta oikeasta yläkulmasta. Sen jälkeen klikkaa "Käytä Gold-pisteitäni". Klikkaa "Jälkikirjauspyyntö" osiota ja täytä lomake.


En saanut Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä oikeutetusta vuokrauksesta. Mitä voin tehdä?

Mikäli luulet, että sinulta puuttuu pisteitä, voit lähettää pyynnön puuttuvista pisteistä kuuden kuukauden sisällä vuokrauksesta. Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä haet kirjautumalla profiiliisi hertz.fi sivuilla. Klikkaa "Minun tilini" kohdasta oikeasta yläkulmasta. Sen jälkeen klikkaa "Käytä Gold-pisteitäni". Klikkaa "Jälkikirjauspyyntö" osiota ja täytä lomake.


AnyDay Reward ja Standard Reward -palkinnot

Mikä ero on AnyDay Rewards ja Standard Rewards -palkintojen välillä?

AnyDay Rewards -palkintoja voi käyttää koska vain, jopa matkustuksen huippusesonkien aikana, jotka yleensä osuvat pyhäpäiviin ja loma-aikoihin. Standard Rewards -palkinnot ovat saatavilla kaikkina muina ajankohtina ja niihin kuluu vähemmän pisteitä verrattuna AnyDay Rewards -palkintoihin.

Nähdäksesi kohteet ja ajanjaksot mihin tarvitsee AnyDay Rewards -palkintoja, kirjaudu hertz.fi sivuille ja klikkaa " Minun tilini" yläpalkissa ja sen jälkeen "Käytä Gold-pisteitäni". Kun klikkaat "Käytä Gold-pisteitäni" linkkiä, tulet näkemään kohdan jossa lukee "Palkintojen ehdot". Ehdot sivulla on linkki listaan maista ja ajanjaksoista, jolloin tulee käyttää AnyDay Rewards -palkintoja.


2021 AnyDay Rewards Periods


Pisteiden siirtäminen

Voinko siirtää Hertz Gold Plus Rewards® -pisteitä?

Pisteitä voi siirtää puolisolle, mikäli hän on Gold-jäsen. Pisteitä voi siirtää puolisolle niin usein ja niin paljon kuin haluaa, kunhan pisteitä on jäsenen tilillä. Pisteiden siirtäminen tapahtuu Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Espanjassa soittamalla numeroon 087084488444; Saksassa soittamalla numeroon 01806 33 35 35; Italiassa soittamalla numeroon 199116611; Benelux-maissa soittamalla numeroon 02 726-4950; Suomessa soittamalla numeroon 020 555 2213 ja pyydä pisteiden siirtoa.


Mitä jos puolisoni ei ole Hertz Gold Plus Rewards® -jäsen?

Silloin hänen tulee liittyä Gold-jäseneksi osoitteessa hertz.fi. Kun lomake on täytetty, tulee sinun odottaa 48 tuntia ennen kuin soitat Gold-palveluun siirtääksesi pisteitä.


Voiko puolisoni liittyä Hertz Gold Plus Rewards® -jäseneksi ilmaiseksi?

Kyllä voi. Hänen tulee liittyä Gold-jäseneksi osoitteessa hertz.fi. Kun lomake on täytetty, tulee sinun odottaa 48 tuntia ennen kuin soitat Gold-palveluun siirtääksesi pisteitä.


Koska pisteet näkyvät puolisoni tilillä?

Mikäli molempien jäsenyydet ovat olleet voimassa vähintään 72 tuntia, ovat siirretyt pisteet nähtävissä 24 tunnin kuluttua siirrosta hertz.fi sivuilla. Asiakaspalvelumme näkee kuitenkin siirretyt pisteet välittömästi ja pystyy käyttämään niitä palkintovarauksen tekoon.


Tilitiedot

Kuinka voin nähdä tilitapahtumani?

Tilitapahtumat ovat saatavilla sivuillamme.

 1. Kirjaudu hertz.fi -sivuille
 2. Valitse “Minun tilini” ylhäällä navigointipalkissa valitse sitten “Rewards-tilin tapahtumat”
 3. Sieltä löydät Gold Plus Rewards -pistetapahtumat kuluvalta kuukaudelta sekä viimeisiltä 24 kuukaudelta.


Millä viiveellä ansaitut pisteet tulevat näkymään tiliotteellani?

Tiliotteen tiedot perustuvat edellisen kuukauden lopun tilanteeseen. Pisteet päivittyvät tilillesi neljän vuorokauden sisällä vuokrauksen päättymisestä. Saadaksesi ajantasaiset tilitiedot kirjaudu hertz.fi sivuille ja "Minun tilini"-osioon.


Mikä on Hertz Gold Plus Rewards® -pistesaldoni tiliotteellani?

Tiliotteesi pistesaldo kertoo voimassa olevien Hertz Gold Plus Rewards -pisteiden määrän edellisen kuukauden lopussa.

Esimerkiksi:

- Tarvitset 800 pistettä lunastaaksesi yhden vuokrapäiväpalkinnon viikonloppuna.
- Tarvitse 900 pistettä lunastaaksesi yhden vuokrapäiväpalkinnon arkena.

Muistathan, että lunastaessasi palkintoja pisteet kattavat perusvuokrahinnan. Olet vastuussa kaikista lisäkustannuksista, kuten esimerkiksi viranomaismaksuista, veroista, ajoneuvomaksuista, lentokentän palvelumaksuista, Fuel Purchase Option, polttoaineesta, lisäkilometreistä, vakuutuksista ja lisävarusteista/palveluista. Huomioithan, että nämä lisämaksut vaihtelevat eri tekijöistä riippuen ja voivat ylittää perusvuokrahinnan.


Mikäli tililtäni puuttuu pisteitä, mitä voin tehdä?

Mikäli tarkastat Pistesaldosi verkosta, muistathan, että pisteiden päivittyminen kestää neljä vuorokautta vuokrauksen päättymisestä. Mikäli luulet, että sinulta puuttuu pisteitä, voit lähettää pyynnön puuttuvista pisteistä kuuden kuukauden sisällä vuokrauksesta. Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä haet kirjautumalla profiiliisi hertz.fi sivuilla. Klikkaa "Minun tilini" kohdasta oikeasta yläkulmasta. Sen jälkeen klikkaa "Käytä Gold-pisteitäni". Klikkaa "Jälkikirjauspyyntö" osiota ja täytä lomake.


Five Star®

Saavutat Hertz Five Star -tason, kun jompikumpi alla olevista toteutuu 12 kuukauden* ajanjakson sisällä:

 • yli 10 vuokrausta, tai
 • yli $2000 vuokrausostot.


Mitkä ovat Five Star® -jäsenten tasoedut?

 • Ilmainen yhden autoluokan korotus (enimmäiskorotus full-size kokoluokan autoon) osallistuvissa toimipisteissä (saatavuuden mukaan)
 • 25 %:n bonus Hertz Gold Plus Rewards -pisteistä kaikista oikeutetuista vuokrauksista
 • Nopeampi auton nouto yli 1000 toimipisteestä maailmalla
 • Kävele jonojen ohi suoraan autolle yli 50 lentokentällä ympäri maailman
 • Lisäkuljettaja veloituksetta (puoliso)
 • Kerää Gold Plus Rewards -pisteitä ilmaisia vuokrapäiviä varten ympäri maailmaa
*Seurantajakso on kalenterivuosi. Tapahtumalaskuri nollaantuu kunkin vuoden tammikuun ensimmäisenä päivänä. 


President's Circle®

Miten saavutan President's Circle -tason?

Saavutat Hertz President's Circle -tason, kun jompikumpi alla olevista toteutuu 12 kuukauden* ajanjakson sisällä:

 • yli 15 vuokrausta, tai
 • yli $3000 vuokrausostot.

Mitkä ovat President's Circle -jäsenten tasoedut?

 • Ilmainen yhden autoluokan korotus (enimmäiskorotus full-size kokoluokan autoon) osallistuvissa toimipisteissä
 • 50 %:n bonus Hertz Gold Plus Rewards -pisteistä kaikista oikeutetuista vuokrauksista
 • Nopeampi auton nouto yli 1000 toimipisteestä maailmalla
 • Kävele jonojen ohi suoraan autolle yli 50 lentokentällä ympäri maailman
 • Lisäkuljettaja veloituksetta (puoliso)
 • Kerää Gold Plus Rewards -pisteitä ilmaisia vuokrapäiviä varten ympäri maailmaa
*Seurantajakso on kalenterivuosi. Tapahtumalaskuri nollaantuu kunkin vuoden tammikuun ensimmäisenä päivänä.