Hansel

Hertz - Hansel puitesopimustoimittaja 2017 asti  

Hansel on kilpailuttanut autonvuokrauspalvelut keväällä 2013. Hertz jatkaa puitesopimustoimittajana 1.6.2013 alkaneella nelivuotiskaudella. Virastojen ja ministeriöiden asiakasnumerot (CDP) säilyvät ennallaan. Tilaaminen: suoraan Hertziltä tai matkatoimiston (GDS-varauskanavan) kautta.

 

Ole yhteydessä ja keskustellaan lisää palveluistamme uuteen puitesopimuskauteen liittyen. Autamme sinua löytämään parhaimmat ratkaisut ja asiakaskohtaisella palvelusopimuksella voimme räätälöidä palvelut joustavaksi, sopimaan juuri teidän tarpeisiinne.

                            

Hertz MiniLeasing palvelut - nyt entistä kilpailukykyisemmin

 

MiniLeasing on järkevä ja vaivaton tapa hankkia auto esimerkiksi erilaisiin projektitöihin, viraston perusautokaluston väliaikaiseksi lisäksi tai muihin tilapäisiin autotarpeisiin. Sopimuskautta voidaan pidentää tai lyhentää kesken kauden, edes täysiä kuukausia ei tarvita. Myös automallia voidaan vaihtaa tarpeita vastaavaksi kesken sopimuskauden. Minimi vuokra-aika vain 1 kuukausi. Ei investointitarvetta lisäkalustoon, seisokit vähenevät ja kulut on helppo budjetoida.

 

Kysy lisää ja varaa hansel@hertz.fi

 

Hyötyajoneuvot

 

Hertzin kalustossa on vaihtoehtoja eri kuljetustarpeisiin kompakteista pakettiautoista tilaviin jakeluautoihin. Valtionhallinnon piiriin kuuluvat asiakkaamme käyttävät Hertzin hyötyajoneuvoja oman kaluston väliaikaiseen lisäämiseen, tuotantokäyttöön, odotusautoksi sekä kolari- ja teknisten korjausten sijaisautoksi.

 

Kysy lisää ja varaa hansel@hertz.fi

 

Ulkomailla vuokra-autoileville suosittelemme Hertz Autovuokraamon kanta-asiakasohjelman Hertz Gold Plus Rewards -korttia.

 

Tutustu puitesopimusehtoihin ja hankinnan toimintamalliin

 

Lisätietoa: hansel@hertz.fi  tai Hanselin palvelusivustolta https://palvelusivusto.hansel.fi/ 

 

 

 

Varaukset: 

 

Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33, ma-pe 8:00 - 17:00

tai suoraan Hertz toimipisteestä.

 

 

 

Online Varauksen yhteydessä käytetään sopimustunnistetta (CDP-numeroa). Valitse ensin "Minulla on tarjous (CDP, PC, kuponki tai muu koodi)" ja syötä ministerikohtainen sopimustunniste "Alennustunniste CDP" kohtaan.