Bonusta ja etuja Hertz Autovuokraamosta

Tiedote 11/2017

Hertzin bonusyhteistyö SOK:n kanssa päättyy 31.12.2017

Hertz Autovuokraamo ja S-ryhmä ovat sopineet bonusyhteistyön päättämisestä. Asiakasomistajat saavat Bonusta 31.12.2017 mennessä päättyneistä vuokrauksista (auto palautettava viimeistään 31.12.2017). Joulukuun auton vuokrauksista Bonuksen maksu tapahtuu S-pankin tilille viimeistään helmikuussa 2018.

 

 

Hertzin edut S-ryhmän asiakasomistajille

Asiakasomistajat saavat S-Etukortilla jopa 5 % Bonusta Suomen ja Viron autonvuokrauksista bonusprosenttitasosta riippuen. Lisäksi saat autovuokrauksista jopa - 10 % edun maailmanlaajuisesti ja pääset hyötymään vain asiakasomistajille suunnatuista tarjouksista.


Kun haluat hyödyntää asiakasomistajaedun, tee varaus nettisivuillamme tai soita Varauspalveluumme ja mainitse alennuskoodi (CDP) 650278. Tehdessäsi varausta nettisivuillamme, syötä alennuskoodi (CDP) sille varattuun kenttään.

 

 • Bonus myönnetään aina autonvuokrauksen loppusummasta (sisältäen auton vuokran, vakuutukset, polttoaineen ym. vuokrauksen yhteydessä myytävät tuotteet ja palvelut).
 • Bonusta varten tulee esittää S-Etukortti heti vuokrauksen alkaessa.
 • Bonusta kertyy vapaa-ajan vuokrauksista, kun maksat vuokrauksesi henkilökohtaisella luottokortilla.
  Bonusta ei myönnetä, jos maksutapana on yrityksen luottokortti, vouchermaksu tai laskutus.
  Mahdollisista vahingonkorvauksista ei saa Bonusta.
 • Kansainväliset luottokortit käyvät maksuvälineenä. Myös S-Etukortti Visa Debit-kortti käy maksuvälineenä Suomessa. S-Etukortti Visa Debit-kortilla maksu on mahdollista Suomessa (vuokrauksen päättyessä) edellyttäen, että jotain luottokorttia on vuokrauksen aikana käytetty vakuutena.
 • S-Tili tai S-Etuluotto eivät käy maksuvälineenä.
 • S-Etukorttia ei voi käyttää samanaikaisesti muiden kanta-asiakaskorttien kanssa, esim. Finnair Plus kortti.
 • Bonus maksetaan autovuokrasopimuksen päättymisen jälkeen. Ostotapahtuma näkyy ja Bonuksen maksu S-Pankin tilille tapahtuu yleensä yhden kuukauden viiveellä.

 

 

Oletko jo Hertz Gold Plus Rewards -jäsen?

 

Kanta-asiakkuus kannattaa. Matkantekosi nopeutuu, sillä Gold -jäsenenä olet oikeutettu kulkemaan jonojen ohi yli 50 lentokentällä ja asioimaan vain Gold Plus Rewards -asiakkaille varatuilla tiskeillä. Saat käyttöösi sateelta suojatut Gold-pysäköintialueet ja hyödyt monista muista, vain Hertz Gold Plus Rewards -jäsenille suunnatuista eduista.


Jäsenyys on ilmainen, ja liittymällä tämän linkin kautta saat S-ryhmän asiakasomistajaedun aina automaattisesti varaukseesi!

 

www.hertz.fi/S-Etukortti

 

Lue lisää muista eduista täältä.