HanselHertz Autovuokraamo on Hansel puitesopimustoimittaja 2021- 2023 (2025)

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy valitsi Hertzin autonvuokraus- ja MiniLeasing-palveluiden puitejärjestelyyn. Sopimus on siihen etukäteen liittyneiden Hanselin asiakkaiden hyödynnettävissä.

Hertz on iloinen menestyksestään kilpailutuksessa ja valmis palvelemaan Hanselin asiakkaita aina paikallisesti ja henkilökohtaisesti, tarjoten samalla globaalin toimijan tietotaidon ja järjestelmäedut puitesopimukseen liittyneiden asiakkaiden käyttöön. 

Voit hankkia auton käyttöösi Hertziltä yhdestä päivästä aina kahteen vuoteen saakka – halutessasi kattavin lisäpalveluin. Varaukset suoraan Hertziltä tai matkatoimiston kautta.

Ole yhteydessä. Autamme sinua löytämään parhaimmat ratkaisut ja asiakaskohtaisella palvelusopimuksella voimme räätälöidä palvelut joustavaksi, sopimaan juuri teidän tarpeisiinne. Hertz Autovuokraamon monipuoliseen autokalustoon pääset tutustumaan linkistä:
Hertz Autovalikoimaluettelo.

Hertz MiniLeasing -palvelut 

MiniLeasing on järkevä ja vaivaton tapa hankkia auto esimerkiksi erilaisiin projektitöihin, sesonkien ajaksi, viraston perusautokaluston väliaikaiseksi lisäksi tai muihin tilapäisiin autotarpeisiin. Sopimuskautta voidaan jatkaa tai lyhentää kesken kauden, edes täysiä kuukausia ei tarvita. Myös automallia voi vaihtaa tarpeita vastaavaksi kesken sopimuskauden. Minimivuokra-aika vain 1 kuukausi. Ei investointitarvetta lisäkalustoon, seisokit vähenevät ja kulut on helppo budjetoida.

Kysy lisää ja varaa:
minileasing@hertz.fi

Hyötyajoneuvot

Hertzin kalustossa on paljon vaihtoehtoja eri kuljetustarpeisiin monin lisävarustein. Valtionhallinnon piiriin kuuluvat asiakkaamme käyttävät Hertzin hyötyajoneuvoja oman kaluston väliaikaiseen lisäämiseen, tuotantokäyttöön, odotusautoksi sekä kolari- ja teknisten korjausten sijaisautoksi.

Kysy lisää ja varaa:
paku@hertz.fi

Hertz Gold Plus Rewards – ohituskaista autonvuokraukseen

Liittyminen on ilmaista. Hallinnoi itse digitaalista vuokrasopimustasi. Kulje jonojen ohi ja palauta auto helposti ja nopeasti. Kuittikopion saat sähköpostiisi.
Lue lisää eduista ja liity Hertz Gold Plus Rewards -ohjelmaan.

Tutustu puitesopimusehtoihin ja hankinnan toimintamalliin

Lisätietoa:
myynti@hertz.fi  tai Hanselin palvelusivustolta: hansel.fi Varaukset:

hertz.fi, Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33,
hansel@hertz.fi ma-pe 8:00 - 17:00, matkatoimistosta
tai kotimaan varaukset suoraan Hertz toimipisteestä.