< Back
Hertz Autovuokraamo ja Helsingin Satama yhteistyöhön

Hertz Autovuokraamo on aloittanut vuokraustoiminnan Helsingin Olympiaterminaalilla, Länsiterminaali 2:lla ja Katajanokan terminaalilla.

Helsinki on yksi Euroopan vilkkaimmista ulkomaanliikenteen matkustajasatamista. Helsingin Satama Oy luo sujuvat puitteet merimatkailulle esim. Tallinnaan ja Tukholmaan.

Hertz ja Helsingin Satama tarjoavat nyt helpon tavan vuokrata auto suoraan terminaalista. Samalla saa jopa 10 % alennusta Hetzin kotisivujen autonvuokraushinnoista.Terminaalien lähtöaulassa on Hertz-kyltein varustettu avainautomaatti, josta vuokra-auton avaimen saa pin-koodilla. Auto on pysäköity Hertz-kyltein merkitylle parkkipaikalle pääoven läheisyyteen. Auton voi myös palauttaa satamaan, jättämällä sen Hertz-merkitylle parkkipaikalle ja palauttamalla avaimen avainautomaattiin.

Satamatoimipisteissä voit hyödyntää myös Hertz-yrityshintoja sekä muita alennuksia ja erikoistarjouksia, jotka ovat saatavilla ympäri vuoden eri yhteistyökumppaneidemme sivulla. Tee silloin varaus normaalisti kotisivujemme hertz.fi kautta ja lisää CDP-koodi tai muu alennuskoodi sille varattuun kohtaan.