Avoimet työpaikat

Hertz on maailmanlaajuinen johtava autovuokraamo, joka toimii 150 maassa n 8300 toimipisteessä. Suomessa Hertz on palvellut jo vuodesta 1966.

Haemme nyt:

Vuokrausvirkailijoita, Helsinki Lentokenttä ja kaupunkitoimisto


Haemme Helsingin lentokentän ja kaupunkitoimiston toimipisteisiimme vuokrausvirkailijoita kokoaikaiseen kesätyöhön ja kesäsesongin päätyttyä on mahdollista jatkaa työskentelyä osa-aikaisesti tarpeen mukaan.

Työt alkaisivat viimeistään toukokuussa.

Edellytämme hakijalta voimassaolevaa ajokorttia, positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelukokemusta sekä myynti- ja palveluhenkisyyttä. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa etkä stressaannu herkästi haastavammissakaan asiakaspalvelutilanteissa. Aikaisempi työkokemus esimerkiksi asiakaspalvelutyöstä on eduksi ja antaa hyvän pohjan tähän tehtävään.

Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti, niin suullisesti kuin kirjallisestikin, sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito on hyödyksi.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Suomen suurimmassa autonvuokraamossa lähetä hakemuksesi 19.4.2018 mennessä: sanna.schlobohm@hertz.fi

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Sanna Schlobohmilta puh. 040 669 4446.Autovuokraamotyöntekijä pääkaupunkiseutu

 

Haemme pääkaupunkiseudulle autovuokraamotyöntekijöitä kokoaikaiseen kesätyöhön, kesäsesongin loputtua on mahdollista jatkaa osa-aikaisena työntekijänä tarpeen mukaan. Työtehtävät ovat monipuolisia ja koostuvat asiakaspalvelusta sekä muusta päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta (autojen pesut, siirrot jne).Työt alkaisivat viimeistään toukokuussa.

Asiakaspalvelukokemus ja kiinnostus autoihin katsotaan eduksi. Tehtävään koulutetaan tarpeen mukaan. Asiakaspalvelun on onnistuttava niin suomeksi, kuin englanniksikin.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Suomen suurimmassa autonvuokraamossa lähetä hakemuksesi 19.4.2018 mennessä: sanna.schlobohm@hertz.fi

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Sanna Schlobohmilta puh. 040 669 4446.