Avoimet työpaikatHaemme nyt autonvuokrausvirkailijaa Lohjan toimipisteeseen.Haemme joukkoomme tehokasta ja vastuuntuntoista asiakaspalveluun tottunutta auton- vuokrausvirkailijaa. Painopiste työssä on autojen pesuissa ja siirroissa, mutta myös toimistotyöt kuuluvat olennaisena osana tehtäviin.

Panostamme aina erinomaiseen laatuun, vaikka työ onkin hektistä. Jaksat tehdä fyysistä työtä ja paineensietokykysi on hyvä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja pystyt muuttamaan suunnitelmia nopeasti työpäivän aikana muuttuvissa tilanteissa. Pystyt myös hoitamaan asiakaspalvelua ja selviydyt luontevasti myös haastavista asiakaspalvelutilanteista.

Tehtävänkuvaan autonvuokraustehtävien lisäksi kuuluu kaikki yleiset autonpuhdistus rutiinit, autojen pesut ja sisäpuhdistukset. Myös vaativammat auton fixaus hommat, myllytys, vahaus sekä pinnoitus voivat tulla kyseeseen, jos niihin löytyy taitoa ja kiinnostusta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme tehtävään. Jonkinlainen autoalan tuntemus ja B-ajokortti ovat kuitenkin välttämättömiä tehtävän hoitamiseen.

Työaika: osa-aikatyö maanantai-perjantai, enintään 37,5 h/viikko.

Lisätietoja Tomi Lehikoiselta joko sähköpostitse tomi.lehikoinen@hertz.fi tai puhelimitse 040-5272294.

Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse tomi.lehikoinen@hertz.fi 15.12.2017 mennessä.