Finnair Plus

Kaksi miljoonaa Finnair Plus -jäsentä ympäri maailman ovat oikeutettuja 500 Finnair Plus -pisteeseen, alennettuihin hintoihin, etuihin ja erinomaiseen palveluun joka kerta missä ja milloin ikinä matkustavatkin. 

Vuokraa auto Hertziltä – voit olla varma että saat tunnustusta Finnair Plus -jäsenenä yli 8000 Hertz-toimipisteessä maailmanlaajuisesti.

 

Finnair Plus -pisteiden keräys

 

Myönnämme pisteitä kaikista julkaistuista hinnoista ja yrityssopimushinnoista. Pisteitä ei myönnetä sijaisautovuokrauksista eikä voucher-, palkintopiste- tai vastaavista erikoishinnoista.

 

Pisteiden kirjautumiseksi tulee esittää Finnair Plus -jäsenkortti vuokrauksen yhteydessä.

 

Finnair Plus -jäsenten etuohjelma

 

Etuohjelmamme tarjoaa alennettuja hintoja ja palveluetuja maailmanlaajuisesti. Muistathan ilmoittaa jäsennumerosi varauksen yhteydessä ja esittää Finnair Plus -korttisi noutaessasi autoa.

 

Finnair Plus -tasojen alennustunnukset (CDP) löydät alta. Oman tasosi jäsennumeron löydät jäsenkorttisi kääntöpuolelta.

 

Finnair Plus -jäsenenä nautit pysyvästi jopa 15 % alennuksesta.

 

Finnair Plus: (CDP) 832600                              

 
 

Finnair Plus Silver: (CDP) 832700                         

 
 

Finnair Plus Gold: (CDP) 832900                         

 
 

Finnair Plus Platinum: (CDP) 505870                       

 Finnair Plus Lumo: (CDP) 884764  

 

Käytä pisteitä autonvuokraukseen

 

Voit vuokrata keräämilläsi Finnair Plus -pisteillä auton joko kokonaan, tai yhdistämällä haluamasi määrän pisteitä (vähintään 1000 pistettä) ja rahaa. Tee varaus kirjautumalla palveluun alla olevan linkin kautta.

 

Hertz Finnair Plus -pisteiden lunastuspalvelu 

 

Palkintovuokrauksissa on sesonkirajoituksia ja ehtoja. Lisätietoja saat varauksen yhteydessä, Hertz Varauspalvelusta tai Finnair Plus -sivuilta. Palkintopistevuokrauksesta ei voi kerätä pisteitä.

 

Finnair Plus sivuille 

 

Puuttuvat pisteet

 

Mikäli et ole saanut Finnair Plus -pisteitäsi viiden viikon kuluessa vuokrauksesta, tai olet unohtanut näyttää Finnair Plus -korttiasi toimipisteessä, älä huoli. Lähetä pisteiden kirjauspyyntö tästä: