Tärkeää informaatiota asiakkaillemme koronavirukseen (Covid-19) liittyen

Koska koronaviruksen vaikutukset kehittyvät edelleen, niin haluamme sinun tietävän, että olemme edelleen sitoutuneet tarjoamaan sinulle poikkeuksellisen laadukkaan vuokrauskokemuksen ja -palvelun. Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille aina kaikista tärkeintä.

Seuraamme tarkasti viruksen leviämistä ja noudatamme hallituksen sekä terveysviranomaisten neuvoja varmistaaksemme, että teemme oikeita toimia asiakkaidemme, työntekijöidemme ja yhteisömme turvaamiseksi.

Tarkoituksenamme on ylläpitää korkeita turvallisuus- ja puhtausstandardeja, joita asiakkaat odottavatkin brändeiltämme. Sen lisäksi, että teemme ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä bakteerien leviämisen estämiseksi tiloissamme, kaikki ajoneuvomme käyvät läpi tiukan, monivaiheisen puhdistusprosessin jokaisen vuokrauksen yhteydessä.


Mitä minun tulee ottaa huomioon, jos minun täytyy peruuttaa varaukseni?

Tuotteissamme on reilut 
peruutusehdot. Mikäli olet varannut ”maksa toimipisteessä” -tuotteen, voit peruuttaa sen veloituksetta. Mikäli olet varannut ”maksa etukäteen” -tuotteen, voit perua varauksen viimeistään kaksi vuorokautta ennen vuokrauksen alkamisajankohtaa. Tämän ajankohdan jälkeen perutusta varauksesta peritään hallinnointikulu 45,00 €.

Voimme auttaa sinua vain, jos olet tehnyt varauksesi osoitteesta hertz.fi tai Hertz Varauspalvelustamme puh. 0200 11 22 33. Jos olet tehnyt varauksesi kolmannen osapuolen kautta (esim. matkanjärjestäjä tai -välittäjä), sinun on oltava suoraan yhteydessä välittäjään.

Hertz Varauspalvelu palvelee normaalisti ma-pe klo 8-17 (0,99 EUR/min+pvm/mpm).


Voinko vuokrata auton alueilta, joihin matkustaminen on rajoitettua?

Kyllä, kaikki vuokraustoimipisteemme näissä maissa ovat edelleen varattavissa, mutta maasta ja kaupungista riippuen joitain paikallisia rajoituksia saattaa ilmetä. Suosittelemme asiakkaita noudattamaan viranomaisten suosituksia matkustettaessa tiettyihin maihin.


Mitä Hertz konkreettisesti tekee koronaviruksen estämiseksi ja leviämisen vähentämiseksi?

Puhdistamme autot aina huolellisesti vuokrausten välillä. Nyt olemme vielä erikseen tehostaneet erityisesti autojen sisäpuhdistusta ja käytämme siihen desinfioivia aineita. Lisäksi toimipisteissämme on käytössä mm. pisarasuojat ja käsidesiä.

Mikäli saamme tiedon siitä, että autoa on kuljettanut tai siinä on matkustanut henkilö, joka on tartunnan saanut, auto poistetaan käytöstä määräajaksi.

Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme seuraamaan tilanteen kehittymistä 
WHO:n, THL:n ja Ulkoministeriön sivuilta.