Etusivu Hyvä tietää

Hyvä tietää Hertz-yrityssopimuksesta?

Usein kysyttyä

-

Mitä etuja on yrityssopimuksesta?

Yrityssopimushintojen ja -etujen lisäksi
  • matkustusturvallisuus ja luotettavuus
  • yhtenäinen toimintamalli
  • Hertz Gold Plus Rewards -kanta-asiakasohjelma
  • Henkilökuntaedut vapaa-ajan matkustukseen
-

Maksutapa?

Maksutapana luottokortti. Laskutus on mahdollinen ainoastaan kotimaan vuokrauksissa ja sovittava etukäteen, vaatii erillisen luottopäätöksen, huom! laskutuslisä.
-

Mistä voin varata auton?

Asiakkaamme voi valita kulloinkin tilanteeseen sopivimman varauskanavan seuraavista vaihtoehdoista:
  • Matkatoimistosta, tai yrityksen oman online-varausjärjestelmän kautta
  • www.hertz.fi
  • Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33
  • Hertz toimipisteistä
-

Miten saan varausvaiheessa sopimushinnan käyttööni?

Varausvaiheessa tulee ilmoittaa Asiakkaan yritystunniste (CDP-numero), jotta sopimushinta saadaan käyttöön. Kansainvälisen käytännön mukaan varausvaiheessa vahvistetaan autotyyppi ja auton varustetaso (esim. automaatti, ilmastointi, neliveto jne). Automerkkiä tai mallia ei pääsääntöisesti vahvisteta.
-

Mitä yrityssopimushinta sisältää?

Suomessa hintaan sisältyy kolari- (CDW) ja varkausturva (TP), vapaat ajokilometrit. Pyydämme huomioimaan että sopimushinnat eivät sisällä paikallisia veroja eivätkä palvelumaksuja.
-

Saako autolla ajaa ulkomaille?

Autolla ei saa ilman lupaa käydä Suomen rajojen ulkopuolella. Ajo on sallittu vain Pohjoismaihin. Rajanylitysasiakirjojen toimituksesta veloitetaan vuokrasopimuksella.
-

Sopimushinnat ulkomailla?

Asiakastunnisteella myös maakohtaiset sopimushinnat ja lisäpalvelut/ehdot Euroopan laajuisesti. Pyydämme huomioimaan että sopimushinnat eivät sisällä paikallisia veroja eivätkä palvelumaksuja. Sopimushinnoissa ulkomailla on huomioitava mahdolliset maakohtaiset kilometrirajoitukset (Mileage Cap), jolloin ylimääräiset kilometrit veloitetaan erikseen. Sopimushintoihin sisältyvät omavastuun pienennykset ja niiden omavastuuosuudet vaihtelevat maittain. Maakohtaiset omavastuuosuudet on hyvä tarkistaa viimeistään auton vuokraushetkellä.