Aloita vuokrauksesi

Minulla on CDP-tunnus, PC-numero tai joku muu alennuskoodi Palautan auton eri toimipisteeseen

Noutopaikka

Käytä sijaintiasi
Close

Palautuspaikka

Close

Noutopäivä

Noutoaika

Palautuspäivä

Palautusaika

Alennustunniste

Kuljettajan ikä

Alennustunniste
Käytä
Mitä ovat Hertz Gold Plus Reward pisteet

Hyväksyttävät vuokraukset - Kerromme Tarkista ja varaa sivulla (varausmoottorin neljäs välilehti)mikäli vuokraus hyväksytään pisteillä maksettavaksi ja mikäli teillä on riittävästi pisteitä vuokrauksen maksuun.

MSG_REDIRECTING_247

LBL_REDIRECTING

Pakettiauton vuokraus

Image One

Vaivaton pakettiauton vuokraus

Vuokraa paku Hertz Autovuokraamosta helposti ja nopeasti. Pakettiauton vuokraus sujuu meillä vaivattomasti. Kun vuokraat pakettiauton Hertziltä, saat käyttöösi nykyaikaisen, puhtaan ja toimivan auton.

Nopean ja helpon varaamisen ja vuokrauksen ohella saat Hertziltä vuokrapakuun täyden tiepalvelun sekä perusvakuutuksen. Selkeän ja helposti ymmärrettävän hinnoittelun ansiosta voit olla varma, että maksamasi hinta on sama kuin sinulle esitetty hinta. Pakettiauton vuokrauksen vuorokausihinnat sisältävät aina vapaat kilometrit. Pakuvuokraus pidemmällekin matkalle on siis kustannustehokas ratkaisu.

Image One

Hyötyajoneuvot yrityksille

Hyötyajoneuvojen vuokraus lähelläsi – ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Joustava Hertz MiniLeasing on vaivaton vaihtoehto yrityksen kaluston lisäämiseen väliaikaisesti omistamisen sijaan. Hyötyajoneuvot voit vuokrata meiltä kuukaudesta jopa kahteen vuoteen. Hyötyajoneuvokalustomme koostuu erikokoisten pakettiautojen lisäksi nelivedoista ja pick-upeista. Sopimuskautta voit pidentää tai lyhentää kesken kauden, edes täysiä kuukausia ei tarvita. Kuukausihinta sisältää kaikki keskeiset auton käyttökulut. Lisäksi vältät pitkäaikaiset sopimukset ja ennakkomaksut.

Varaa nyt
Image One

Vuokraa paku ja muutto hoituu mukavasti

Pakettiauton vuokraus helpottaa muuttoa kummasti. Olipa kyseessä sitten uusi työ, uusi koti tai uusi alku, helpotat liikkumistasi tarpeeseesi nähden sopivan kokoisilla pakettiautoillamme, jotka ovat saatavilla lähelläsi. Pakettiauton vuokraus sujuu Hertzillä helposti. Vuokrapakulla kuljetat kaikki tavarat ja välineet kätevästi kerralla ja säästät samalla aikaa sekä vaivaa. Valitse kalustostamme tarpeitasi vastaava pakettiauto ja varaa omasi.

Toimipisteet lähelläsi

Sinun ei tarvitse mennä lentoasemalle vuokrataksesi pakettiauton. Löydät kaupunkitoimipisteemme lähettyviltäsi.

Klikkaa alta nähdäksesi lähistöllä olevat toimipisteet.

Löydä pakettiauto läheltäsi

Vuokraa paku ja vältä muuttostressi

Lue lisää

Vuokrapaku yrityksellesi

Lue lisää

Pakettiautonkuljettajan vinkit

Lue lisää
close