(Suomi) Vaihda

Hertz

Sähköautot

Sähköautomme

Vuokraa sähköauto Hertziltä ja pienennä hiilijalanjälkeäsi

Suomen johtavampana autovuokraamona meillä on suuri vastuu niin toimintamme ympäristövaikutusten ehkäisemisessä, että vähentämisessä. Tarjoamalla markkinoiden suosituimpia sähköautoja – Polestar 2 sekä Volvon XC40, C40 ja EX30 – otamme nyt uusia askeleita kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Polestarin toimintasäde on jopa 478 km (WLTP) ja nelivetomalli kiihtyy nollasta sataan alle 5 sekunnissa. Lisäksi Google on sähköautoissa täysin integroitu älykkäillä palveluilla kuten, Google Maps, Google Assistant ja Google Play Kauppa.

Volvo XC40 ja C40 Rechargella pääset yhdellä latauksella yli 400 kilometrin ajomatkan, niiden vetokyky on 1500 kg ja tulevat useilla älykkäillä säilytysratkaisuilla. Google Mapsin ja Google Assistantin kautta tapahtuvan ääniohjauksen avulla saat myös reaaliaikaisia liikennetietoja.

Volvo EX30 toimintasäde vaihtelee akun koon, ajotyylin, nopeuden ja sääolosuhteiden mukaan. Valmistajan mukaan toimintasäde on yli 300 kilometriä (WLTP).

Varaa nyt

Sähköauton edut

Miksi vuokrata sähköauto?

Sähköauton vuokraamisessa on useita etuja perinteisen polttomoottoriauton sijaan. Sähköautot ovat hiljaisempia, tehokkaampia, halvempia käyttää ja kiihtyvät nopeammin. Sähköautot ovat myös paras valinta ympäristömme kannalta, etenkin jos päätät ladata auton uusiutuvan energian lähteillä, kuten vedestä, tuulesta tai auringosta.

Tietoa sähköautoista

Tekniikka ja toimintamatka

Kiinnostus sähköautoja kohtaan kasvaa jatkuvasti ja teknologian kehitys on nopeaa. Sen vuoksi sähköautot ovat nykyään yhtä hyviä kaupunkiajon lyhyille matkoille kuin pidempiin matkoihin Suomessa. Voit hyödyntää ajon aikana eri puolelta Suomea löytyviä latausasemia. Tarvittaessa voit ladata sähköauton pikalatauksella 10-80 prosenttiin 37 minuutissa.

Sähköautot ja ympäristö

Ovatko sähköautot ympäristöystävällisiä?

Nykyään on useita tutkimuksia, jotka osoittavat, että sähköautot ovat ympäristöystävällisempiä kuin vastaavat polttomoottoriautot. Tämä johtuu ensisijaisesti siitä, että sähköautot eivät saastuta ilmastoa pakokaasupäästöillä ajon aikana, mutta myös epäsuorista ympäristöhyödyistä, kuten uusiutuvan energian käytön lisääntymisestä ja päästöjen vähenemisestä auton valmistuksen yhteydessä.

Uusiutuva energia

Sähköautot pienellä hiilijalanjäljellä

Suomessa ladattavien sähköautojen hiilijalanjälki on pienempi, koska Suomen sähköntuotannossa hyödynnetään paljon uusiutuvaa energiaa. Ajamalla sähköautoa voit kuljettaa itseäsi monta kilometriä ilman pakoputkien päästöjä.

Latausvaihtoehdot

Sähköauton lataus

Latausmahdollisuuksien saatavuus on ratkaisevan tärkeää sähköauton ajokokemuksellesi. Kenties sinun täytyy pysähtyä matkan varrella ladataksesi akkua pikalatauksella tai käytät tilaisuuden hyväksi ladata auto, kun se on pysäköitynä useita tunteja. Pikalatausasemien määrä kasvaa jatkuvasti, mikä helpottaa sähköautoilijoiden pitkän matkan suunnittelua.