Osallistuminen Hertz Gold Plus Rewards -ohjelmaan

Nauti Gold Plus Rewards -eduista kuten mm. nopeasta auton noudosta ja palautuksesta sekä jäsentarjouksista. Lisäksi ansaitse palkintopäiviä keräämällä Gold Plus Rewards -pisteitä (tarkasta asuinmaahan liittyvät rajoitukset). Kirjaudu profiiliisi ja aloita Hertz Gold Plus Rewards -pisteiden kerääminen.

Voinko kerätä pisteitä?

Miten voin osallistua?

Miten voin valita minkälaisia viestejä haluan vastaanottaa?

Miten Gold Plus Rewards -pisteitä ansaitaan?

Pisteiden keräystä koskevat rajoitukset

Tilitiedot

Miten voin käyttää Gold Plus Rewards -pisteitäni?

Miten voin lunastaa Gold Plus Rewards -palkintovuokraukseni?

Ovatko Gold Plus Rewards -pisteet siirrettävissä?

Yleiset ehdot

 

Klikkaa alla olevaa linkkiä nähdäksesi AnyDay Rewards ajankohdat. Ajankohtina käytät enemmän pistetä vuokrauksiin, mutta sesonkirajoitukset eivät ole voimassa.
2019 AnyDay Rewards -ajankohdat

 

Voinko kerätä pisteitä?

Sinulla tulee olla Hertz-jäsennumero voidaksesi osallistua Gold Plus Rewards -ohjelmaan. Voit koska tahansa liittyä veloituksetta jäseneksi Gold Plus Rewards -sivun kautta.

Vain henkilöt, jöiden osoitetiedot ovat seuraavissa maissa, voivat osallistua:

Eurooppa

Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Iso- Britannia, Italia, Luxemburg, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi ja Tanska

Pohjois-Amerikka & US alueet

USA, Bermuda, Kanada, Meksiko, Amerikan Samoa, Guam, Pohjois-Mariaanit, Puerto Rico, St. Croix, St. John, St. Thomas

Karibia

Anguilla, Aruba, Barbados, Bahaman saaret, Brittiläiset Neitsytsaaret, Caymansaaret, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Grenada, Guadeloupe, Haiti, Jamaika, Martinique, Montserrat, Alankomaiden Antillit, San Marino, St. Kitts & Nevis, St. Lucia, St. Vincent/Grenadiinit, Trinidad &Tobago, Turks- ja Caikossaaret

Väli- ja Etelä-Amerikka

Argentiina, Bolivia, Brasilia, Belize, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Ecuador, Falklandin saaret, Ranskan Guinea, Guatemala, Guinea, Honduras, Nicaragua, Panama, Peru, Paraguay, Surinam, El Salvador, Uruguay, Venezuela

Aasian ja tyynenmeren alue

Australia, Kiina, Japani, Uusi-Seelanti, Palau, Singapore, Etelä-Korea

Miten voin osallistua?

Aina tehdessäsi varausta tulee sinun käyttää Gold PlusRewards -jäsennumeroasi tai mainita se matkatoimistovirkailijalle varauksen yhteydessä. Ilmoita varauksen yhteydessä myös koodi "ZE1" asiakaspalvelijalle ja ilmoita, että haluat kerätä Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä kyseisestä vuokrauksesta. Gold Plus Rewards -pisteitä voidaan kerätä jonkin muun kanta-asiakasohjelman sijaan kyseisessä vuokrauksessa.
Saadaksesi Gold Plus Rewards -pisteitä kaikista vuokrauksistasi, kirjaudu sisään kanta-asiakasprofiiliisi ja päivitä "Jäsenyystiedot", joka sijaitsee kohdassa "Minun profiilini".

Miten voin valita minkälaisia viestejä haluan vastaanottaa?

Mikäli et ole antanut Hertzille markkinointilupaa, emme pysty lähettämään sinulle mm. pistesaldoasi tai tarjouksia. Tulet saamaan vain kanta-asiakasohjelmaan liittyviä tiedotteita, joihin ei sisälly markkinointiviestintää.

Jos haluat muuttaa asetuksiasi, kirjaudu profiiliisi osoitteessa hertz.fi ja päivitä tietosi ”Jäsenyystiedot”-kohdassa.

Miten pisteitä ansaitaan?

Jäsenet ansaitsevat yhden pisteen jokaista käytettyä US Dollaria kohden tai vastaavaa summaa vuokrausmaan valuutassa oikeutetuissa vuokrauksissa. Oikeutetuilla vuokrauksilla tarkoitetaan kaikkia vuokrauksia (pois lukien kuorma-auto ja pakettiautovuokraukset) sekä lisäpalveluita, kuten Hertz NeverLost, SiriusXM, polttoaine, lisäturvat, lisäkuljettajamaksu, ylikilometrimaksut, lastenistuimet (pois lukien Liability Insurance Supplement (LIS) ja Personal Accident Insurance (PAI)/Personal Effects Coverage (PEC)),osallistuvissa toimipisteissä USA:ssa Kanadassa Puerto Ricossa, St. Thomas USVI, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Brasiliassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa, Italiassa, Espanjassa, Sveitsissä, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Belgiassa, Luxembourgissa ja Alankomaissa. 

USA:n ulkopuolella vuokrauksista ansaitut pisteet muutetaan USA:n dollareiksi vuokrausmaan valuutasta sen valuuttakurssin mukaan, mikä on ollut voimassa viimeisenä vuokrauspäivänä. Pisteet pyöristetään ylöspäin 0,5 $ tarkkuudella (esim. 99,51 $ pyöristetään 100 Hertz Gold Plus Rewards -pisteeseen).

Yritykset tai muut yhteisöt eivät voi osallistua. Sinulla pitää olla henkilökohtainen Gold Plus Rewards -tili. Jäsenyyttä tai Gold Plus Rewards -pisteitä ei voi siirtää ulkopuoliselle henkilölle. Jäsenet eivät voi yhdistää, vaihtaa tai siirtää pisteitä muille henkilöille.

Pisteiden keräystä koskevat rajoitukset:

• Pisteitä ei myönnetä veroista, viranomaismaksuista, ajoneuvomaksuista, lentokenttämaksuista/veroista, Liability Insurance Supplement (LIS)-, Personal Accident Insurance (PAI)- ja Personal Effects Coverage (PEC) -tuotteista.

• Pisteitä ei myönnetä seuraavista vuokraustyypeistä: Yrityshintaisista vuokrauksista, joissa työntekijä ei voi osallistua palkinto-ohjelmaan. Huollon- ja vauriokorjausten sijaisautot. Hertzin työntekijöiden vuokraukset. Matkatoimistojen tour-hinnat, matkatoimistojen henkilökuntahinnat. Applicant-ohjelman vuokraukset.

• Pisteitä ei myöskään myönnetä, jos jäsen on valinnut keräävänsä pisteitä muussa pisteidenkeräysohjelmassa (lentoyhtiön, hotelli, jne.).

• Palkintovuokraukset, jotka on myönnetty missä tahansa Hertzin tarjoamassa ohjelmassa, mukaan lukien Hertz Gold Plus Rewards, eivät oikeuta keräämään Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä.

• Pisteet eivät vanhene niin kauan kuin jäsen on ollut aktiivinen ohjelmassa viimeisen 18 kuukauden aikana. Aktiivisuudella tarkoitetaan, että Gold Plus Rewards -pisteitä on joko ansaittu tai lunastettu.

• Hertz Gold Plus Rewards -pisteiden jälkikirjaus on mahdollista 6 kuukauden sisällä vuokrauksen päättymisestä, edellyttäen että vuokraaja on ollut vuokraushetkellä Gold Plus Rewards -jäsen.

Tilitiedot

Pääset tarkastelemaan Gold Plus Rewards -tilitietoja, pistesaldoa ja lunastuksia koska tahansa kirjautumalla profiiliisi hertz.fi - sivulla.

Miten voin käyttää Gold Plus Rewards -pisteitäni?

Voit käyttää pisteitä Hertz Gold Plus Rewards -palkintovuokrauksiin tai osallistuvan lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman maileihin tai pisteisiin. Lunastaaksesi maileja/pisteitä, tulee sinun kirjautua hertz.fi -sivuille, klikata "Use My Gold Plus Points" -linkkiä sivun ylälaidassa ja seurata varausohjeita palkinnon lunastamiseksi.

Miten voin lunastaa Gold Plus Rewards -palkintovuokraukseni?

Hertz Gold Plus Rewards -palkintovuokraus edellyttää yhden vuorokauden etukäteisvarausta ja toivottu palkinto tulee valita varauksen yhteydessä.

Voit käyttää Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa, Italiassa, Espanjassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Alankomaissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Brasiliassa, USA:ssa, Kanadassa ja osallistuvissa USA:n territorioissa. Jäsenten tulee lunastaa Gold Plus Rewards -pisteitä online-varauksen yhteydessä. Lunastaaksesi pisteitä ja varataksesi auton, kirjaudu hertz.fi ja tee varauksesi. Kun haluat käyttää pisteitä, klikkaa 'use my points' ruutua ennen varauksen tekoa. Mikäli varauksesi mahdollistaa palkinnon hyödyntämisen, palkintovaihtoehdot näkyvät ”Tarkista ja varaa” välilehdellä. Katso lisäohjeet. Käytetyt pisteet vähennetään tililtäsi automaattisesti. Muutokset ja peruutukset palkintovaraukseen liittyen on mahdollista tehdä verkossa.

Gold Plus Rewards -pisteiden lunastus osallistuvissa Euroopan maissa (Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa, Italiassa, Espanjassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Alankomaissa, Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa) koskee vain ennakkoon maksettuja vuokrauksia tietyissä autoluokissa (compact-, intermediate sekä tila-autot). Kaikki palkintoon sisältymättömät vuokrapäivät tulee maksaa etukäteen vuokrausehtojen mukaisesti. Autoluokkakohtaiset merkit- ja mallit vaihtelevat maittain. Palkinnot ovat pituudeltaan yksi (1) vuorokausi, viikonloppu (1-2 vrk) tai yksi (1) viikko. Kun lunastetaan viikonloppupalkinto, tapahtuu tämä viikonloppuhinnoitteluun perustuen ja vuokraukseen tulee sisältyä la-su välinen yö. Palkintovuokrauksiin perustuvat hinnoittelumallit saattavat poiketa online-hinnoista.

Palkintovuokraukset Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Brasiliassa, USA:ssa, Kanadassa ja osallistuvissa USA:n territorioissa perustuvat non pre-paid -vuokrauksiin. Mahdolliset palkintoon sisältymättömät vuorokaudet tulee maksaa vuokrausehtojen mukaisesti.

Hertz pidättää oikeuden rajoittaa palkintovuokrauksiin saatavilla olevien autojen määrään. Palkintovuokraukset ovat saatavilla rajoitetusti ja riippuvat ajoneuvojen saatavuudesta kulloisenakin ajankohtana. Auto tulee palauttaa siihen toimipisteeseen, mistä se on noudettu.

AnyDay Rewards -palkintoja on mahdollista käyttää määriteltyjen AnyDay Rewards -matkustusaikojen mukaan. Jos haluttu palkintovuokrauksen aloitupäivämäärä osuu AnyDay Rewards -ajankohdalle, koko vuokraus määräytyy AnyDay Rewards -palkintoehtojen mukaisesti, eikä siis täten määräydy Standard Rewards -palkintoehtojen mukaisesti. Tarkastellaksesi AnyDay Rewards -palkintoajankohtia seuraavissa maissa: Belgia, Ranska, Saksa, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Espanja, Sveitsi, Irlanti, Iso-Britannia, Norja, Ruotsi, Tanska, Suomi, Australia, Uusi-Seelanti, Brasilia, USA, Kanada, katso sivun ylälaidassa oleva lista.

Palkinnot sisältävät perusvuokrauksen (aika- ja km-veloitukset). Jäsenet ovat vastuussa viranomaismaksuista, veroista, ajoneuvomaksuista, lentokenttämaksuista, tankkausmaksusta, ylikilometreistä sekä muista vapaavalintaisista tuotteista ja lisäpalveluista.

Palkintoja ei voi yhdistää. Vain yksi Gold Plus Rewards - palkinto voidaan käyttää yhdessä vuokraustapahtumassa. Jos esimerkiksi jäsen valitsee palkintovuokrauspäivän, -viikonlopun tai -viikkovuokrauksen, voi hän maksaa mahdollisista lisäpäivistä ja näin pidentää vuokrausta. Palkintovuokraukseen ei voi kuitenkaan yhdistää yhtä tai useampaa palkintovuokrausta yhdessä varauksessa (esimerkiksi niin, että yhdistäisi neljä yhden päivän palkintovuokrausta keskenään). Palkintovuokrauksia ei voi myöskään yhdistää muihin etuihin, alennuksiin tai kanta-asiakasohjelmiin (lentoyhtiöt, hotellit, Haute Fidélité Ranskassa jne.). Kaikkiin vuokrauksiin noudatetaan paikallisia ehtoja ja ikärajoituksia.

Gold Plus Rewards -tarjoukset eivät ole voimassa siellä missä ne ovat lailla kielletty. Gold Plus Rewards -pisteitä ei hyvitetä, jos jäsen jättää noutamatta auton, palauttaa auton sovittua aikaisemmin tai peruu varauksen. Gold Plus Rewards -pisteet, lentoyhtiöiden mailipisteet ja Gold Plus Rewards -palkintovuokraukset eivät ole vaihdettavissa rahaksi missään olosuhteissa. Mahdolliset ohjelmasta aiheutuvat veroseuraamukset ovat jäsenen vastuulla.

Ovatko Gold Plus Rewards -pisteet siirrettävissä?

Gold Plus Rewards -pisteitä voi siirtää ainoastaan puolisolle. Ennen pisteiden siirtämistä puolison tulee olla liittynyt Hertz Gold Plus Rewards -jäseneksi.

Yleiset ehdot

Hertz pidättää oikeuden muuttaa, rajoittaa tai muokata ohjelman sääntöjä, palkintoja, palkintorakennetta ja Gold Plus Rewards -pistetasoja koska tahansa, ilman erillistä ilmoitusta.
Palkintojen lunastukseen vaadittava pistemäärä saattaa nousta, tai palkinto saattaa poistua valikoimasta koska tahansa. Palkintojen rajoitukset ja niihin liittyvien lunastusten ehdot saattavat muuttua koska tahansa.
Kerätessään Gold Plus Rewards -pisteitä, jäsenten ei tulisi olettaa, että mikään palkinto tai palkintotaso olisi pysyvästi saatavilla. Hertz ei myöskään takaa, että kaikkia palkintoja on saatavilla kaikissa olosuhteissa:

Hertz pidättää oikeuden peruuttaa Hertz Gold Plus Rewards -ohjelma milloin tahansa noudattaen 6 kk ennakkoilmoitusaikaa jäsenilleen. Peruutuksen jälkeen jäsenillä ei ole enää mahdollisuutta ansaita Gold Plus Rewards - pisteitä tai lunastaa Gold Plus Rewards -palkintoja pisteillä. Hertz pidättää oikeuden peruuttaa ohjelma kokonaan tai osittain koska tahansa ilman erillistä ilmoitusta, mikäli voimassa oleva laki niin edellyttää. Lisäksi, ohjelma saatetaan keskeyttää tai lopettaa, jos ilmenee Hertzistä riippumaton syy, kuten tietokone- tai tiedonsiirtovika, joka estää Hertziä jatkamasta ohjelmaa.

OHJELMAN EHDOT VOIVAT MUUTTUA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA.

Vain henkilöt, joiden osoitetiedot ovat seuraavissa maissa, voivat osallistua:

Eurooppa
Belgia, Ranska, Saksa, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Espanja, Sveitsi, Irlanti, Iso-Britannia, Portugali, Norja, Ruotsi, Tanska ja Suomi

Pohjois-Amerikka & US alueet
USA, Bermuda, Kanada, Meksiko, Amerikan Samoa, Guam, Pohjois-Mariaanit, Puerto Rico, St. Croix, St. John, St. Thomas

Karibia
Anguilla, Aruba, Barbados, Bahaman saaret, Brittiläiset Neitsytsaaret, Caymansaaret,  Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Grenada, Guadeloupe, Haiti, Jamaika, Martinique, Montserrat, Alankomaiden Antillit, San Marino, St. Kitts & Nevis, St. Lucia, St. Vincent/Grenadiinit, Trinidad &Tobago, Turks- ja Caikossaaret

Väli- ja Etelä-Amerikka
Argentiina, Bolivia, Brasilia, Belize, Chile, Kolumbia, Costa Rica,  Ecuador, Falklandin saaret, Ranskan Guinea, Guatemala, Guinea, Honduras,  Nicaragua, Panama, Peru, Paraguay, Surinam, El Salvador, Uruguay, Venezuela

Aasian ja tyynenmeren alue
Australia, Uusi-Seelanti ja Paulau.

Sulje