Vauvan kanssa Ikeassa ja äidin iltariennot

Page author

kirjoittanut Mona Visuri - 16 May 2018

Auton vuokraamista varten ei aina tarvitse olla menossa kauas. Jokainen vanhempi tietää, että hektisessä vauva-arjessa haluaa tehdä asiat mahdollisimman helposti ja mutkattomasti. Perheen yhteinen retki Ikeaankin hoituu näppärästi Hertzin autolla. Helsingin keskustaan muuttaessamme meille oli selvää, että Hertz autojen vuokraus on oman auton hankintaa fiksumpi vaihtoehto. Videolta voi katsoa tarkempia syitä sille miksi auton vuokraus on meille parempi vaihtoehto.

Jokainen varmasti tietää, miksi Ikean tavaratalo on suunniteltu labyrintiksi. Montakohan kertaa olen vain mennyt ”käymään” Ikeassa. Tavaratalosta lähtiessä kädet ovat kuitenkin aina täynnä sinisiä kasseja. Ostoslistalla on yksi tai kaksi tavaraa, mutta labyrinttia kiertäessä huomaan tarvitsevani silityslaudan lisäksi vähintään muutaman säilytyslokerikon ja kynttilöitä.

Keskustassa asuvana Kampin Hertzin kautta on lauantaiaamupäivällä helppo kurvata ja hakea nopeasti auto alle. Ikea-reissun jälkeen auto on vaivatonta palauttaa takaisin, kun ostokset on ensin viety kotiin. Vaihtoehtoisesti auton voi palauttaa vasta aamulla (vuorokauden vuokra-aika) ja lähteä illalla viettämään äidin omaa-aikaa, niinkuin itse tein. Railakkaampien juhlijoiden kannattaa tietysti hankkia myös hovikuski, mutta niille, joiden täytyy aamulla olla pirteänä keittämässä puuroa talon pienimmille, autolla juhliin lähtö on vallan loistava vaihtoehto.

Toivotankin kaikki tervetulleeksi mukaan seuraamaan meidän perheen lauantaipäivää Ikeaan sekä iltaan kurkistamaan Suomen suurinta blogigaalaa, jossa palkittiin vuoden parhaimpia somevaikuttajia. VIDEOON >>