(Suomi) Vaihda

Yksityisleasing

Hertz MiniLeasing yksityiskäyttöön

MiniLeasing on loppuunmyyty 4. elokuuta saakka seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hämeenlinna, Kotka, Kouvola, Lahti, Lohja, Kuopio, Iisalmi, Jyväskylä, Joensuu, Savonlinna, Mikkeli, Oulu, Raisio, Salo, Tampere, Turku. Mikäli teillä on tarve autolle joltain muulta paikkakunnalta, tarkistattehan saatavuuden ja hinnan kyseiseltä Hertz-toimipisteeltä.

MiniLeasing on usein järkevä ja kustannustehokas ratkaisu nykyaikaiseen autoiluun. Joustava MiniLeasing-tuotteemme on loistava vaihtoehto tilapäiseen autotarpeeseen Suomessa. MiniLeasing-auto järjestyy meiltä nopeasti.

Hinnan sisältö
Mitä kuukausivuokra sisältää?

Kuukausivuokra sisältää 2000 kilometriä, kolari- ja varkausturvan 500€ omavastuulla, liikennevakuutuksen, lisäkuljettajamaksut, kausirenkaiden vaihdon sekä arvonlisäveron 24 %. Täyssähköautoissa sekä minibusseissa omavastuu on 1000€ / vahinkotapaus. Vuokra sisältää myös määräaikaishuollot, teknisten vikojen korjaukset sekä sijaisauton siksi aikaa.

Mitä kuukausivuokra ei sisällä?

Kuukausivuokraan ei sisälly polttoaine eikä käytetty sähkö. Myöskään vuokrauksen aikana tehtävät ulko- ja sisäpesut eivät sisälly hintaan.

Varauksen tekeminen
Miten teen varauksen?

Varauksen voit tehdä täyttämällä nettisivulla olevan lomakkeen. Hertz on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja vahvistaa saatavuuden. Varauspyyntö on hyvä tehdä mahdollisimman ajoissa, viimeistään edeltävänä arkipäivänä.
Varauksen voi tehdä myös soittamalla numeroon 020 555 2222. Puhelinpalvelu arkisin kello 8-16. Voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostilla, osoite on minileasing@hertz.fi

Voinko varata tietyn automallin?

Niissä autoluokissa, joissa automalli on vahvistettu, varaamme sinulle juuri kyseisen automallin. Mikäli varaat luokan, jossa lukee ”tai vastaava”, on mainittu automalli esimerkki.

Voiko toinen noutaa auton?

Varaus tulee tehdä hänen nimiin kuka noutaa auton. Hän allekirjoittaa noudettaessa vuokrasopimuksen ja maksaa vuokrauksen omalla luottokortillaan. Noudon yhteydessä tehtävän sopimuksen teon myötä autoa ei voi noutaa muut henkilöt.

Voiko laittaa kaksi nimeä varaukselle?

Varauksen voi tehdä yhden henkilön nimiin, joka noutaa auton, tekee sopimuksen ja maksaa vuokrauksen luottokortillaan.

Voiko vuokrasopimuksen tehdä yrityksen nimiin?

Vuokrasopimus tehdään aina henkilöperusteisesti. Yrityksen tiedot on mahdollista lisätä sopimukselle lisätietoihin.

Löytyykö varaus nimellä vai tarvitsenko varaustunnuksen?

Kyllä. Varaus löytyy nimellä, varaustunnusta ei välttämättä tarvita.

Onko vuokrahinta edullisempi, jos vuokra-aika on pidempi, esimerkiksi 6 kuukautta?

Vuokrahinta ei laske vuokra-ajan ollessa pidempi. Vuokrahinta on edullisin mahdollinen ilman pitkää sitoutumista.

Kuinka kauan ennakkoon varaus tulee tehdä?

Suosittelemme tekemään varauksen hyvissä ajoin autoluokan ja hinnan varmistamiseksi. Varausta voi kuluitta muuttaa ja sen voi myös perua ilman kuluja, milloin vain. Auto on mahdollista saada käyttöön myös hyvin pikaisella ennakkovarausajalla, mutta tällöin autovalikoima määräytyy saatavuuden mukaan. Varaus kannattaa tällöin tehdä puhelimitse haluttuun toimipisteeseen.

Milloin ajokorttitiedot otetaan?

Ajokorttitiedot otetaan vuokraajalta autoa noudettaessa, jolloin ajokortti tulee esittää vuokraamolle.

Onko vuokraamisessa minimi ikää?

Vuokraajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Vaaditaanko minimi ajokokemus?

Ei vaadita, voimassa oleva ajokortti riittää.

Ulkomailla ajo

MiniLeasing auton vienti Suomen rajojen ulkopuolelle ilman vuokranantajan lupaa on kielletty. Voit kysyä lisää sähköpostitse osoitteesta minileasing@hertz.fi

Saako autoon vuokrattua lastenistuimen?

Kyllä. Tästä voi laittaa maininnan varauslomakkeen lisätietoja -kohtaan ja sinulle lähetetään lisätietoja vuokrahinnoista.

Peruutusehdot

MiniLeasing varauksen voi perua ilman kuluja, milloin vain ennen auton noutoa.

Vuokrauksen aloitus
Vuokrauksen aloitus

Vuokrauksen voit aloittaa myös kesken kalenterikuukauden, milloin vain sinulle sopii.

Vuokra-aika

Varausvaiheessa sinun tarvitsee määrittää alkamis- ja päättymisajankohta. Varattu hinta on voimassa kyseisen ajan. Sitoutuminen on vain kuukaudeksi eli voit palauttaa auton milloin vain vaikka olisit tehnyt varauksen ja sopimuksen pidemmäksi aikaa.

Voiko autoa noutaa viikonloppuna?

Nouto onnistuu viikonloppuisin Helsinki-Vantaan toimipisteestä. Varaus kannattaa tällöin tehdä puhelimitse suoraan toimipisteeseen, numero heille on 020 555 2100.

Voiko autoa toimittaa yritykseen?

Toimitus yritykseen onnistuu arkisin lisämaksusta. Tästä kannattaa kysyä tarkemmin varausvaiheessa.

Voiko autoa toimittaa kotiin?

Kotitoimitus ei valitettavasti ole mahdollinen. Auto tulee noutaa Hertz-toimipisteestä.

Saako autosta verotusarvolaskelmaa?

Kyllä. Toimitamme sen pyydettäessä rekisterinumeron perusteella. Tästä kannattaa mainita viimeistään autoa noudettaessa.

Miten kilometrisisältö lasketaan?

Jokaiseen vuokrakuukauteen (30 vuorokautta) sisältyy 2000 kilometriä. Lisävuorokaudet sisältävät tällöin 67 kilometriä / vuorokausi. Mikäli vuokra-aika on esimerkiksi kaksi kuukautta ja viisi vuorokautta sisältyy hintaan yhteensä 4335 kilometriä (2 x 2000 km + 5 lisävuorokautta 67 km/vrk).

Milloin kilometrit tarkistetaan?

Kilometrit lasketaan yhteen vuokrauksen päätyttyä, jolloin on selvillä kokonaisvuokra-aika sekä ajetut kilometrit.

Vuokrajaksot- ja vuokravuorokausi

Vuokrasopimus allekirjoitetaan noutohetkellä koko vuokra-ajalle. Samalla tehdään veloitus ensimmäisen vuokrakuukauden osalta (30 vrk). Vuokrajaksot lasketaan noutopäivästä 30 päivän jaksoissa. Mikäli nouto on esimerkiksi 15.6. on ensimmäinen jakso 15.6.-15.7. ja seuraava 15.7.-14.8. Vuokravuorokaudet lasketaan siitä kelloajasta, jolloin auto on noudettu.

Vuokrauksen maksu
Maksutavat- ja ehdot

Vuokrauksen maksutapana on luottokortti. Maksukortti tulee olla mukana autoa noudettaessa, jolloin veloitetaan ensimmäinen vuokrakuukausi.

Veloitetaanko tai varataanko luottokortilta jotain ylimääräistä?

Pääsääntöisesti ei ellet toimipisteessä osta joitain lisäpalveluita.

Miten jatkoveloitukset tehdään?

Toimipiste tekee jatkoveloitukset jokaisen vuokrakuukauden alettua etäyhteyden kautta huomioiden arvioidun vuokra-ajan. Mikäli auto palautuu tästä poiketen, hyvitämme käyttämättä jääneet vuokrapäivät sopimuksen mukaisesti. Minimimaksua 30 vuorokautta ei palauteta.

Mitkä luottokortit hyväksytään?

Hyväksymme maksutavaksi visa, Mastercard, Eurocard ja Amex-kortit. Prepaid luottokortteja tai debit-kortteja emme hyväksy maksutavaksi.

Tuleeko luottokortin olla vuokraajan nimissä?

Kyllä, vuokraaja allekirjoittaa autoa noudettaessa vuokrasopimuksen ja maksaa omalla henkilökohtaisella luottokortilla ensimmäisen kuukauden vuokran. Kortti tulee käyttää myös sirulukijassa, joten se tulee olla fyysisesti mukana.

Saako maksutavaksi laskutusta?

Yritysvuokrauksissa on mahdollista anoa vuokrauksen maksua laskulla. Tästä tulee tehdä vapaamuotoinen laskutuslupa-anomus MiniLeasing-osastollemme osoitteeseen minileasing@hertz.fi
Talousosastomme käsittelee hakemuksen ja antaa erillisen luottopäätöksen. Laskutuslisä on 9,92 €/lasku sisältäen arvonlisäveron 24 %.

Vuokrauksen aikana
Auton huolto kesken MiniLeasing-vuokrauksen

Pyrimme aina järjestämään käyttöönne auton, jossa ei ole odotettavissa määräaikaishuoltoja vuokrauksenne aikana. Jos huoltoraja tulee kuitenkin vastaan, vuokraajan tulee olla yhteydessä meihin ja varaamme autolle huollon. Varaamme käyttöönne siksi aikaa myös maksuttoman sijaisauton.

Missä talvi/kesärenkaiden vaihto tapahtuu?

Vuokraajalle lähetetään lähempänä ajankohtaa tarkat ohjeet vaihtopaikasta ja ajanvaraamisesta. Vuokraaja käyttää auton renkaanvaihdossa. Vaihtopaikka ja toiset renkaat ovat vuokrauspaikkakunnalla. Renkaiden lähetys muualle onnistuu lisämaksusta.

Sisältyykö pesut vuokraan?

Auton ulko- ja sisäpesut vuokrauksen aikana eivät sisälly hintaan. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan Hertzille siivouskulut, jotka aiheutuvat auton epätavallisesta likaantumisesta.
Kuluvat nesteet, kuten tuulilasinpesuneste ja AdBlue eivät sisälly vuokraan.

Vuokrauksen päättäminen
Vuokrauksen päättäminen

Mikäli vuokraus päättyy ennakoitua aikaisemmin, ota yhteyttä toimipisteeseen tai yhteyshenkilöösi. Mikäli minimi vuokra-aika on jo umpeutunut, voi vuokrauksen päättää myös kesken kuukauden ilman erillistä irtisanomisaikaa. Auton palauttamiselle varataan aika, joten olethan yhteydessä ja sovitaan palautuksesta.

Noutaako Hertz auton, kun vuokraus päättyy?

Auto tulee palauttaa Hertz-toimipisteeseen sen aukioloaikojen puitteissa. Toimipiste voi olla toinen saman kaupungin sisällä.

Minulla on MiniLeasing-auto käytössä ja haluan jatkaa vuokrausta. Onnistuuko ja miten tulee toimia?

Vuokrauksen jatkamisesta tulee olla yhteydessä joko toimipisteeseen tai osoitteeseen minileasing@hertz.fi
Teemme sinulle vuokrauksen jatkosta mielellämme tarjouksen.

Lisäkilometrit
Saanko tarjouksen vapailla kilometreillä?

MiniLeasing hinnat sisältävät rajoitetut kilometrit. Valmiit paketit sisältävät 2000 kilometriä. Ylikilometrit maksavat 0,17 €/km ja voit ostaa niitä ennakkoon tai maksaa toteutuman mukaan. Hinta on molemmissa tapauksissa sama.

Hyvittääkö Hertz ajamatta jääneet kilometrit?

Emme hyvitä ajamatta jääneitä kilometrejä.

Lisäkuljettajat
Lisäkuljettajat

Kuukausihintoihin sisältyy lisäkuljettajamaksut. Lisäkuljettajalla tulee olla voimassa oleva ajo-oikeus. Vuokraaja on velvollinen tarkistamaan lisäkuljettajien ajo-oikeuden ennen lisäkuljettajaksi ryhtymistä.

Milloin lisäkuljettajien tiedot otetaan / täytyykö heidän olla fyysisesti paikan päällä autoa noudettaessa?

Lisäkuljettajien nimiä voi ilmoittaa autoa noudettaessa. Heidän ei tarvitse olla mukana.

Autojen varustelu
Onko auto uusi?

Hertz vuokra-autot ovat uudehkoja, vuokrakäytössä olevia autoja.

Onko autoissa vetokoukkuja?

Vain osassa autoja on vetokoukku. Useimmiten kyseiset autot ovat isoja farmareita tai maastureita. Toive koukusta kannattaa kirjoittaa varauslomakkeen lisätietoja -kohtaan ja olemme sinuun yhteydessä, olisiko tällaista autoa saatavilla.

Voinko valita auton värin?

Auton väristä voi esittää toiveita ja ne kannattaa ilmoittaa varausvaiheessa. Autoksi tulee ensimmäinen vapautuva, joten mikäli noutohetkellä on vapaana useita, pyrimme valitsemaan varaukselle toiveen mukaisen auton.

Onko autossa nasta- vai kitkarenkaat?

Vuokra-autoissamme on nastarenkaat.

Vakuutus / omavastuu
Voinko poistaa omavastuun?

Vuokrahintaan sisältyy liikennevakuutus sekä kolari- ja varkausturva autoluokkakohtaisella omavastuulla (500-1000€). Toimipisteissä on tarjolla henkilöautoihin lisäturva, jolla omavastuun voi laskea 200 €/vahinkotapaus. Lisäturvan hinta on 75 €/30 vuorokautta (2,5 €/vrk). Omavastuuta ei voi kokonaan poistaa. Täyssähköautoihin ja minibusseihin lisäturvaa ei ole saatavilla eli omavastuu niissä on aina 1000€ per vahinkotapaus.

Minulla on erillinen vakuutus, joten en tarvitse vuokra-autoon niitä. Miten toimia?

Vuokrahinnat sisältävät aina liikennevakuutuksen sekä kolari- ja varkausturvan 500 € omavastuulla. Täyssähköautoissa sekä minibusseissa omavastuu on 1000 €.

Tuntematon kolhi autoani, korvaako kolariturva vahingon?

Mikäli korvausta ei saada vastapuolelta on vuokraaja vastuussa vuokra-autolle tapahtuvista vahingoista omavastuun ylärajaan saakka.

Tekniset ongelmat

Vuokraamo vastaa autossa vuokra-aikana ilmenevästä teknisestä viasta, joka ei johdu vuokraajan käyttövirheestä ja/tai huolimattomuudesta.
Auton teknisissä ongelmissa ota aina yhteys Hertz-toimipisteeseesi tai Hertz Tiepalveluun (puh. 0800 188 777).

Hertz Gold Plus Rewards / Hertz-alennustunniste (CDP)
Minulla on Hertz-alennustunniste, saanko alennusta MiniLeasing-vuokrauksesta?

MiniLeasing-hintoihin ei voi yhdistää muita alennuksia.

Yrityksellä on Hertz-yrityssopimus, saanko alennusta MiniLeasing-vuokrauksesta?

Yrityssopimushinnat koskevat ns. lyhytaikaista vuokrausta eli mahdollisia sopimushintoja tai alennuksia ei voi yhdistää MiniLeasing-vuokraukseen.

Saako MiniLeasing-vuokrauksesta Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä?

Kyllä. MiniLeasing-vuokrauksesta myönnetään Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä.

Minulla on Hertz Gold Plus Rewards -jäsenyys, saako sillä alennusta tai jotain hyötyä?

Jäsenyys kerryttää Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä. Jäsennumero kannattaa mainita varausvaiheessa ja viimeistään autoa noudettaessa.
Myönnämme nyt MiniLeasing-vuokrauksista Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä. Muistathan ilmoittaa jäsennumerosi viimeistään leasing-autoa noudettaessa. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ilmaiseksi tästä.

MiniLeasing toimipisteistämme sujuvasti

MiniLeasing yksityiselle onnistuu useimmissa Hertz Autovuokraamon toimipisteissä Suomessa. MiniLeasing sujuu kätevästi ilman pitkiä odotusaikoja, joten pääset nopeasti tekemään sopimuksen – ja mikä tärkeintä, saat auton halutessasi nopeasti käyttöösi.

Ole hyvä ja valitse alta itsellesi sopiva auto yksityiskäyttöön. Huomioithan, että leasing-autotyyppejä on tarjolla useita, ja voit sopivaa autoa etsiessäsi hyödyntää suodattimia.

Alla olevat hinnat ovat voimassa seuraavilla paikkakunnilla: Pääkaupunkiseutu, Lohja, Salo, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Raisio, Lahti, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Joensuu, Kotka ja Kouvola.

Kysy tarjous muista paikkakunnista erikseen minileasing@hertz.fi

Näin teet varauksen

 1. valitse alta vuokrausajankohta (alkamispäivän mukaan)
 2. valitse vuokrauksen arvioitu päättämisajankohta – se voi olla haluamasi arvio ja auton voit palauttaa kuukauden vuokrauksen jälkeen, milloin vain. Alla oleva hinta on voimassa sovitun ajan eli varaus kannattaa tehdä koko arvioidulle vuokra-ajalle. Vuokrauksen jatkaminen tulee sopia erikseen, jolloin teemme tarjouksen jatkosta
 3. valitse itsellesi sopiva auto – osassa autoja vahvistamme merkin ja mallin, osassa auton kokoluokan
 4. täytä lomake
 5. vahvistamme sinulle varauksen sähköpostitse. Samalla voit kysyä halutessasi lisää
 6. nouda auto sovittuna hetkenä ja maksa ensimmäinen kuukausivuokra toimipisteessä. Samalla allekirjoitetaan autosta vuokrasopimus. Maksukorttina hyväksytään luottokortti (vuokrausta ei voi maksaa pankki- tai Visa Electron -korteilla)
 7. vuokrauksen jatkosta tulee olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Teemme mielellämme vuokrauksen jatkosta sinulle tarjouksen
Suodata

Volvo C40 Vaihteisto - Automaatti

 • Kuukausivuokra: 1205,65 €
 • Omavastuu: 1000,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP).
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 48,00 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1495,00 € minimi 30 vrk

Polestar 2 Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 1
 • Kuukausivuokra: 48,00 €
 • Omavastuu: 1000,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP).
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 48,00 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1440,00 € minimi 30 vrk

Volvo XC40 Recharge täyssähkö Vaihteisto - Automaatti

 • Kuukausivuokra: 36,30 €
 • Omavastuu: 1000,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP).
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 51,50 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1545,00 € minimi 30 vrk

Ford Fiesta (tai vastaava) Vaihteisto - Manuaali

 • CO2 päästöt (g/km): 129
 • Kuukausivuokra: 21,70 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP).
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 36,50 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1095,00 € minimi 30 vrk

Ford Focus STW (tai vastaava) Aut Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 110
 • Kuukausivuokra: 23,30 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP)
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 43,20 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1295,00 € minimi 30 vrk

Toyota Corolla Touring Sports Hybrid Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 103
 • Kuukausivuokra: 24,10 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP).
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 45,00 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1350,00 € minimi 30 vrk

Toyota C-HR Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 112
 • Kuukausivuokra: 18,30 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP).
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 43,20 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1295,00 € minimi 30 vrk

Volvo XC40 Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 166
 • Kuukausivuokra: 36,35 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP).
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 46,50 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1395,00 € minimi 30 vrk

Volvo V60 AWD PHEV Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 18
 • Kuukausivuokra: 1286,30 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Price based on a 30 day rental. The price includes Collision Damage Waiver (CDW) and Theft Protection (TP).
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 42,90 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1286,30 € minimi 30 vrk

Toyota Yaris Cross or similar Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 142
 • Kuukausivuokra: 1008,10 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP).
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 33,60 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1008,10 € minimi 30 vrk

Volvo V60 Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 148
 • Kuukausivuokra: 32,00 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP).
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 48,20 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1445,00 € minimi 30 vrk

Volkswagen Caddy Maxi automatic Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 136
 • Kuukausivuokra: 53,20 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP)
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 53,20 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1595,00 € minimi 30 vrk

Toyota RAV4 4x4 (tai vastaava) Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 149
 • Kuukausivuokra: 54,85 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP)
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 54,85 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1645,00 € minimi 30 vrk

Volvo XC60 AWD Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 149
 • Kuukausivuokra: 59,85 €
 • Omavastuu: 500,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP)
 • Lisävarusteet: Navigaattori
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 59,85 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1795,00 € minimi 30 vrk

Ford Transit Tourneo (tai vastaava) Automatic Vaihteisto - Automaatti

 • CO2 päästöt (g/km): 172
 • Kuukausivuokra: 59,85 €
 • Omavastuu: 1000,00 €
 • Hinnan peruste: Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP)
 • Vuorokausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 51,70 € per vuorokausi

 • Kuukausihinta sisältäen vakuutukset ja alv 24 %

  Hinta perustuu 30 päivän vuokraukseen ja sisältää kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP). Hinta ei sisällä lisävarusteita. 1795,00 € minimi 30 vrk

Usein kysyttyä

 • 1. Lisäkilometrit
  MiniLeasing -hinnat sisältävät 2000 kilometriä. Mahdolliset lisäkilometrit voit ostaa ennaltasovittuun hintaan, joko etukäteen tai vuokrauksen päätyttyä toteuman mukaan.
 • 2. Voinko valita minulle mieluisimman automerkin ja -mallin?
  Meillä on useita eri automerkkejä ja -malleja. Pyrimme aina toteuttamaan autotoiveesi.
+ Lue lisää

Vahvistamme varauksen ja auton saatavuuden seuraavana arkipäivänä. Maksutapana luottokortti. Ensimmäisen vuokrakuukauden maksu veloitetaan autoa noudettaessa.

   

Vaihtoehtoisesti voit soittaa meille numeroon 020 555 2222, tai voi jättää meille soittopyynnön. Jätä soittopyyntö

 • Daily rate incl. insurance & VAT 24% 18,35 €per day
 • Cost per month incl. insurance & VAT 24% 550,00 €minimum 30 days
 • Mistä ajoneuvosta olet kiinnostunut *
 • Mistä ajoneuvosta olet kiinnostunut *
 • LBL_I_FOUND_THIS_OFFER_THROUGH
LBL_I_WOULD_LIKE_TO_GET_AN_OFFER
LBL_I_HAVE_GOT_A_QUESTION_CONCERNING :
LBL_RENTAL_PERIOD
LBL_ENSURANCE
LBL_PAYMENT
LBL_CAR_MODEL

Kiitos

Kiitos yhteydenotosta. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Sulje

Täytä yhteystietosi ja soitamme sinulle takaisin.

Kiitos

Kiitos yhteydenotosta. Olemme sinuun pian yhteydessä.