Näin Volvo EX30 toimii

 

Pikaopas

 

Keskuslukituksen avaamiseksi aseta avainkortti kuljettajan oven pilarissa sijaitsevan lukuanturin päälle. Lukuanturi on merkitty logolla. Tartu varovasti kahvaan ja avaa kuljettajan ovi. Ovien lukitseminen toimii samalla periaatteella. Pidä korttia lukuanturin päällä niin, että ovet lukittuvat. Tavaratilan luukku avataan takaluukun keskellä olevalla painikkeella.

Latauskaapelin saa irti painikkeella, joka sijaitsee keskinäytön kotivalikossa. Tällä painikkeella voit myös lopettaa/aloittaa latauksen.

Sivupeilien säätö tapahtuu keskinäytön oikeassa alareunassa sijaitsevan Auto-kuvakkeen takaa. Paina kuvaketta ja keskinäyttöön tulee auton toiminnot. Valitse sieltä sivupeilien säätö, jonka jälkeen auto opastaa, miten peilit säädetään ohjauspyörän napeilla.

Aseta avainkortti keskikonsolissa sijaitsevaan kouruun vasemmassa laidassa olevan logon päälle. Avainkortin ollessa paikallaan, auto antaa kytkeä vaihteen päälle ja lähteä liikkeelle.

Vaihteenvalitsin löytyy ohjauspylvään oikeanpuoleisesta viiksestä. Viiksen liikuttaminen alaspäin kytkee ajovaihteen (D) ja ylöspäin peruutusvaihteen (R). Keskinäytöstä näkyy mikä vaihde on kulloinkin kytkettynä. Pysäköintiasento (P) kytketään viiksen päästä löytyvästä napista.

Avaa Google Maps keskinäytössä. Kartta näyttää automaattisesti lähimmät latausasemat.

Tietoa autosta

 

Auton toimintasäde

Volvo EX30 toimintasäde vaihtelee akun koon, ajotyylin, nopeuden ja sääolosuhteiden mukaan. Valmistajan mukaan toimintasäde on yli 300 kilometriä (WLTP).

Lataaminen

Pikalaturilla (100 kW) akku latautuu 20 % - 80 % noin 30 minuutissa. Lataustila ilmaistaan ​​eri väreillä. Lue lisää

Latauskaapelit

Autossa on yksi latauskaapeli (Type2), jonka löydät tavaratilasta. Auton palautuksen yhteydessä varmista, että autoon kuuluva kaapeli on tavaratilassa.

One Pedal Drive

One Pedal Drive tarkoittaa, että auto jarruttaa automaattisesti, kun vapautat kaasupolkimen. Suosittelemme tämän toiminnon käyttöä vain kaupunkiajossa ja alhaisemmissa nopeuksissa. Voit muuttaa tämän keskinäytössä kohdassa Driving → Driving dynamics.

Käyttöohjeet

Katso auton käyttöohje täältä.