Lisää kalustosi kysyntää vastaavaksi Hertzin laajasta hyötyajoneuvovalikoimasta

Vapauta pääomaa muuhun käyttöön

Joustavasti ja nopeasti hyötyajoneuvo käyttöön

Paljon vaihtoehtoja erilaisiin kuljetustarpeisiin

Seisooko autoja toimettomana pihassa kauden ulkopuolella tai onko sesonkiaikana pulaa raudasta? Optimoi kalustosi vaihteleviin työtilanteisiin meidän laajan hyötyajoneuvovalikoiman avulla.

image

Vapauta pääomaa muuhun käyttöön

Tarvitsetko tilapäisesti lisäkalustoa? Älä investoi, vaan hyödynnä Hertzin hyötyajoneuvoja väliaikaisiin autokaluston lisäämistarpeisiin. Seisokit vähenevät, pääomaa vapautuu muuhun käyttöön ja kulut on helppo budjetoida.

Palvelu räätälöidään tarpeiden mukaisesti, olipa kyseessä sitten yksi tai useampi auto. Hyötyajoneuvojemme hinnoittelu on johdonmukaista ja läpinäkyvää.

image

Joustavasti ja nopeasti hyötyajoneuvo käyttöön

Hyötyajoneuvot saat käyttöösi niin lyhyempiin kuin pidempiaikaisiin tarpeisiin. Pidempiaikaisiin tarpeisiin, Hertz MiniLeasing 1-24 kk, pääset vaikuttamaan myös autojen lisävarusteluun. Palvelu räätälöidään tarpeiden mukaisesti huomioiden ajettavat kilometrit sekä vuokra-ajan pituus.

image

Paljon vaihtoehtoja erilaisiin kuljetustarpeisiin

Hyötyajoneuvokalustossamme on erikokoisia pakettiautoja, nelivetoja ja pick-upeja. Tarjoamme hyötyajoneuvoja monin eri lisävarustein ja tarvittaessa varustelemme vuokra-autot toiveidesi mukaisesti.

Eikä tässä vielä kaikki

  • Laaja ja kattava valikoima

  • Nopeasti auto alle

  • 24 h tiepalvelu

Tutustu tuotteeseenLBL_CLOSE

image


Palataksesi takaisin pääsivulle klikkaa tästä