MiniLeasing on huolettomin ja joustavin ratkaisu tämän päivän autoiluun

Vapauta pääomaa muuhun käyttöön

All Inclusive -tuote

Joustavat leasing-sopimusehdot

Oletko koskaan laskenut yrityksesi autokuluja vuositasolla? Entä autojen käyttöastetta, ovatko autot käytössä ympäri vuoden kustannustehokkaasti?

Hertz MiniLeasing on tavallista leasingia kevyempi vaihtoehto jolla voit säästää yrityksesi autokuluissa. Vuokra perustuu käytettyyn aikaan. Minimi vuokra-aika on vain yksi kuukausi (30 vrk). Tämän jälkeen voit palauttaa leasing-auton milloin vain, jopa ennen määräajan päättymistä ilman ylimääräisiä lisäkuluja. Hinnat sisältävät kaikki auton keskeiset käyttökulut.

image

Vapauta pääomaa muuhun käyttöön

Tarvitseeko uusi työntekijä koeajan autoa tai väliaikaisen kulkuvälineen työsuhdeautoa odotellessa?

Millä projektityöläisesi kulkee?

Valitse Hertz MiniLeasing. Se on järkevä autoleasing-ratkaisu ja vaivaton tapa optimoida oma kalusto ja hankkia auto tilapäisiin käyttötarpeisiin. Palvelu räätälöidään tarpeiden mukaisesti, olipa kyseessä sitten yksi tai useampi leasing-auto. Hinnoittelu on johdonmukaista ja läpinäkyvää.

image

All Inclusive -tuote

Hertz MiniLeasing säästää vaivaa autoiluun liittyvien kustannusten hallinnoimisessa ja sisältää kaikki auton ylläpitokustannukset; vakuutukset, veroluontoiset maksut, huolto- ja teknisten korjausten kustannukset, keliolosuhteiden mukaiset renkaat ja 24 h tie- ja sijaisautopalvelun.

image

Joustavat leasing-sopimusehdot

Hertz MiniLeasing -auton vuokrauksen voit aloittaa milloin vain. Leasing-sopimusta voidaan pidentää, katkaista, tai auto voidaan vaihtaa tarpeita vastaavaksi kesken sopimuskauden, mikäli alkuperäiset suunnitelmat muuttuvat.

Eikä tässä vielä kaikki

  • Nopea auton käyttöönotto, lisäkuljettajat veloituksetta ja kerrytät Hertz Gold Plus Rewards -pisteitä

  • Saat yhden laskun kerran kuukaudessa ja työsuhdeautokäyttöön verotusarvotiedot

  • 24 h tiepalvelu

Lue lisääLBL_CLOSE

image


Palataksesi takaisin pääsivulle klikkaa tästä