Tekemällä yrityssopimuksen hyödyt eduistamme ilman alaostorajaa.

Anna meidän pitää sinut ja yrityksesi liikkeellä

Vuokra-autosi voidaan toimittaa yrityksesi ovelle

Hertz Gold Plus Rewards – varaa ja kulje kätevämmin

Yrityssopimuksen avaaminen on helppoa. Kiinnostuitko? Täytäthän yhteydenottopyynnön niin myyntitiimimme on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

image

Anna meidän pitää sinut ja yrityksesi liikkeellä

Joskus suuremman tai pienemmän auton tarve voi yllättää. Henkilökunnan työmatka toiselle paikkakunnalle, lisäkalustoa sesonkiajoille tai työsuhdeautoratkaisu uuden työntekijän koeajalle. Tilapäisissä autotarpeissa ei kannata investoida lisäkalustoon, vaan vapauttaa pääomaa muuhun käyttöön. Ratkaisemme yritysautoilun vaihtelevat kuljetustarpeet joustavasti puolestasi, jotta sinä voit keskittyä yritykseesi.

image

Vuokra-autosi voidaan toimittaa yrityksesi ovelle

Helpottaaksemme vuokra-auton käyttöönottoa ja palautusta, tarjoamme toimitus- ja noutopalvelua yritysosoitteeseesi. Laajaa toimipisteverkostoamme hyödyntäen, voit myös kätevästi noutaa ja palauttaa vuokra-auton valitsemastasi toimipisteestä.

image

Hertz Gold Plus Rewards – varaa ja kulje kätevämmin

Liity palkittuun kanta-asiakasohjelmaamme. Se on ilmaista ja nautit vain jäsenille tarkoitetuista palveluista ja eduistamme. Hallinnoit itse digitaalista vuokrasopimustasi, kuljet jonojen ohi ja palautat auton helposti ja nopeasti. Syöttämällä yrityssopimustunnisteen profiiliisi, saat sopimusedut joka kerta, kun teet varauksen. Lue lisää eduistamme ja liity nyt palkittuun Hertz Gold Plus Rewards -ohjelmaan.

Eikä tässä vielä kaikki

  • Ammattitaitoinen ja nopea asiakaspalvelu

  • Toimimme valtakunnallisesti Suomessa ja lisäksi tuhansissa toimipisteissä maailmalla

  • Suomessa yrityshinnat sisältävät kolari- (CDW) ja varkausturvan (TP), vapaat ajokilometrit sekä 24 h tiepalvelun

Ota yhteyttä meihinLBL_CLOSE

image


Palataksesi takaisin pääsivulle klikkaa tästä