Hertz Minileasing - vaihtoehtoinen tapa autoilla

Page author

kirjoittanut Hertz - 23 tammikuu 2020

Oman auton käyttö ja omistaminen ei välttämättä ole aina tarpeellista eikä järkevää - taloudellisesti tai ympäristön kannalta. Hertz MiniLeasing tuo joustoa autoiluun, sillä se mahdollistaa auton liisauksen vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan.

Autoilun kustannukset ovat korkeat

Viime aikoina auton omistamisen tarvetta on alettu pohtimaan tarkemmin. Auton ostaminen vaatii pääomaa eikä autoilun kustannukset ole halvimmasta päästä.

Uuden auton ostaminen onkin tunnetusti huono sijoitus: joidenkin laskelmien mukaan auton arvo laskee jopa puoleen jo ensimmäisen viiden vuoden aikana. Lisäksi muut autoilun kustannukset kuten vakuutukset, huollot, pesut, renkaat ja renkaidensäilytys maksavat yllättävänkin paljon, eikä kaikkia autoilun kustannuksia ole autoa ostettaessa edes mahdollista laskea tarkkaan.

Suomessa on perinteisesti vahva asioiden omistamisen perinne, joka pikkuhiljaa on muuttumassa. Asioita ei haluta enää omistaa, vaan ennemmin halutaan omaan elämäntilanteeseen sopivia, joustavia ratkaisuja.

Julkinen liikenne on monissa isoissa kaupungeissa niin toimivaa, että autolle ei ole tarvetta. Myös polkupyöräinfrastruktuurin parantamiseen panostetaan, minkä vuoksi monien on helppoa kulkea esimerkiksi työmatkat pyöräillen autoilun sijaan.

Monilla auton käyttöaste on loppujen lopuksi varsin alhainen. Jos työmatkat on mahdollista kulkea julkisilla tai pyörällä ja autoa tarvitaan esimerkiksi vain satunnaisiin pidempiin reissuihin, kannattaa miettiä onko auton järkevää ostaa pihalle seisomaan. Etenkin jos taloudessa on useampi auto, jää toinen auto usein vähemmälle käytölle.

Autosta luopuminen on ekoteko

Autoilusta puhutaan julkisissa keskusteluissa paljon ilmastonmuutoksen myötä, jonka myötä markkinoille ilmestyy koko ajan tarjolle yhä enemmän vaihtoehtoja auton omistamiselle. Vihreät arvot ovat koko ajan suuremmassa roolissa ihmisten kuluttamisessa.

Jos joukkoliikenne tai polkupyörä ei riitä kattamaan kaikkia liikkumisen tarpeita, ei omistusauto ole enää ainoa ratkaisu. Satunnaiseen auton tarpeeseen löytyy markkinoilta paljon uusia vaihtoehtoja. Lyhyempään auton tarpeeseen voi käyttää yhteiskäyttöautoa tai vuokra-autoa. Pitempään, mutta silti hetkelliseen auton tarpeeseen kannattaa kokeilla MiniLeasingia. 

Hertz Minileasing on vihreä valinta

Hertz MiniLeasingin avulla voit auton omistamisen sijaan liisata auton käyttöösi vain sille ajalle, kun oikeasti sitä tarvitset, esimerkiksi kesälomalle. Saat käyttöösi uuden auton, jonka energiatehokkuus on paljon parempi kuin vanhojen autojen. Lisäksi autojen nykyaikainen tekniikka ja järjestelmät auttavat optimoimaan ajokäyttäytymistä ja polttoaineen kulutusta ympäristöystävälliseen suuntaan.

Halutessasi voit valita autoksi myös sähköauton tai hybridin, joka tekee valinnastasi vieläkin ympäristöystävällisemmän. Hertz Green Collection sisältää automarkkinoiden vähäpäästöisimpiä autoja, joiden CO2-päästöt ovat alle 110g/km.MiniLeasingin avulla ajat huolettomasti

Yleisimmin auto miniliisataan 1-3 kuukaudeksi, mutta sopimuksen voi tehdä tarpeen tullen pidemmällekin ajalle, enimmillään 24 kuukaudeksi.

Auton voit palauttaa joustavasti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. MiniLeasing-vuokrauksen edut minimivuokra-aika 30 vrk, jonka jälkeen vuokrauksen voi keskeyttää milloin vain. Sinä maksat vain toteutuneesta vuokra-ajasta.

MiniLeasingin hinnoittelu ei sisällä piilokuluja, eikä aloitus- ja lopetusmaksuja. Hintaan sisältyy vakuutukset, kausirenkaanvaihdot ja säilytykset, 24/7-tiepalvelu, huollot ja sijaisauton mahdollisen huollon ajaksi. Muuttuvia kuluja syntyy vain polttoaineesta, jota tankkaat oman kulutuksesi mukaan.

Kiinteä kuukausihinta tekee MiniLeasingista helpon vaihtoehdon, sillä tiedät tarkkaan, paljonko auto vie sinulta rahaa kuukaudessa. Esimerkiksi kesän lomabudjetti on helppoa suunnitella, kun tiedät tarkkaan paljon auto vie sinulta rahaa.

Hertz Minileasing on oiva ratkaisu silloin, kun tarvitset autoa silloin tällöin, mutta et halua omistaa omaa autoa. MiniLeasingin avulla saat käyttöösi uudenveroisen, huolletun ja turvallisen auton ilman pitkää sitoutumista. Hertz MiniLeasing on joustava ja ympäristöystävällinen valinta nykyajan autoilijan tarpeisiin.